SİYASET Haber Girişi : 04 Ocak 2023 15:21

DEMOKRAT PARTİ'DEN CHP YE ZİYARET

DEMOKRAT PARTİ'DEN CHP YE ZİYARET
Demokrat Parti'nin yeni atanan genç İl Başkanı Oğulcan Kaya, Siyasi Parti turlarında.

Daha önce altılı masanın ortaklarından, İYİ Parti ve Deva Partisi'ni ziyaret eden Demokrat Parti Erzurum İl Başkanı Oğulcan Kaya ve yönetimi, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Suat Dülger'i ziyaret etti. 

 

 

 

Millet ittifakının ülke demokrasisi adına önemli olduğunun altının çizildiği ziyarette, Erzurum özellinde ortak çalışmaların artırılması gerektiğine vurgu yapıldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP İl Başkanı Suat Dülger, " Bu ülkenin meşveret kültürüne ihtiyacı var. Genel merkez düzeyindeki iş birliğini İl Başkanları olarak bizlerde, şehrimizde en üst düzeyde gerçekleştirmek için gayret gösteriyoruz. Bu manada Demokrat Parti İl Başkanlığına atanan Genç avukat Oğulcan Kaya'ya teşekkür ediyorum." dedi. 

 

 

 

 

 

 

Türkiye'nin içinde bulunduğuu koşullardan ancak, birlik ve beraberlikle çıkabileceğine vurgu yapan Demokrat Parti İl Başkanı Oğulcan Kaya, " Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bir süreçten geçiyoruz. Bu manada Millet İttifakı son derece önemlidir. Demokrasi çoğunluğun tahakkümü değil, çoğulculuktur. Farklı ideolojileri bir masa etrafında toplamak ve uzlaşı zemini oluşturmak öyle küçümsenecek bir iş değildir. Tıpkı Genel Başkanlarımızın yaptığı gibi, Erzurum'da da bizler omuz omuza vererek, ' yeniden söz milletindir!' diyeceğiz" dedi.                               

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.