GÜNDEM Düzenleme Tarihi : 07 Ocak 2021 22:27 Haber Girişi : 07 Ocak 2021 22:28

Darri de işlem tamam

Darri de işlem tamam
Mavi Beyazlılar, Fatih Karagümrük'ün Hollandalı sol kanat oyuncusu Brahim Darri ile 1.5 yıllık anlaşma sağladı.

ERZURUMEKSPRES - Süper Lig'de geride kalan 17 haftada topladığı 13 puanla 21'nci sırada yeralan ve devre arasında kadrosunu güçlendirmeyi amaçlayan Büyükşehir Belediye Erzurumspor, ilk transferini nihayet gerçekleştirdi. Mavi Beyazlılar, Fatih Karagümrük'ün Hollandalı sol kanat oyuncusu Brahim Darri ile 1.5 yıllık anlaşma sağladı. Transferin kısa bir süre içerisinde resmen açıklanması bekleniyor. 

Özellikle savunma hattında ciddi sorunlar yaşayan ve taraftarın dört gözle stoper ve bek transferleri yerine, işe kanat oyuncu transferi ile başlayan Mavi Beyazlı yönetim, şu ana kadar stoper transferinde bir oyuncu ile anlaşamadı. 

Trabzonspor'dan İranlı stoper Hosseini transferini bitirme aşamasına getiren yönetim, oyuncunun son 2 maçta başarılı olması nedeniyle bordo mavili kulübün transfere onay vermemesi yüzünden zor durumda kaldı. 

Hosseini'den olumsuz haberlerin gelmesi üzerine bugün Konyaspor'dan ayrılan Uğur Demirok ile Beşiktaş'ın Fransız stoperi İsimat Mirin'e yönelen yönetim, Mirin'den olumsuz yanıt aldı. Uğur Demirok'un da Kasımpaşa ile anlaşmak üzere olması, yönetimi stoper transferinde adeta köşeye sıkıştırdı. 

Öte yandan B.B. Erzurumspor'un son olarak Başakşehir'e de mağlup olup, ligin dibine demir atmasının ardından transfer görüşmesi yapılan oyuncuların talep ettikleri rakamı kulübün içinde bulunduğu "riskli durum" nedeniyle artıkdıkları da gelen bilgiler arasında. 

Sağbek için Beşiktaş'ın eski oyuncusu Opare ile de ciddi bir aşamaya gelen yönetim, oyuncunun kulübünden gelen "500 bin Euro istiyoruz" talebi üzerine bu transferi de beklemeye aldı ve Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Douglas'a teklif götürdü. Douglas da "Gelmiyorum" yanıtı verdiği öğrenildi. 

B.B. Erzurumspor transfer komitesinin, Fatih Karagümrük'ten Aatıf ve Başakşehir'den Azubuike'den de olumsuz yanıt aldığı öğrenildi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.