GÜNDEM Haber Girişi : 14 Kasım 2023 12:40

DARISI DİĞER SMA HASTALARININ BAŞINA

DARISI DİĞER SMA HASTALARININ BAŞINA
Eymen’in kurtuluşuna Yurdagül eli    

SMA hastası Eymen’in tedavisi için gerekli para toplandı. MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül’ün de bağış kampanyasına canlı yayınla destek olduğu Eymen Bebek, önümüzdeki günlerde tedavi için yurt dışına gidecek. 

 

 


Erzurum’da SMA hastası Muhammed Eymen Kaya'nın tedavisi için gerekli 1 milyon 819 bin 500 dolar, 18 ayda toplandı. Tedavi için gerekli olan paranın toplanmasına destek olan ve sosyal medya hesaplarından yaptığı canlı yayınla 7.5 milyon lira toplayan MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, ailenin sevincine de ortak oldu. Erzurum Kalesi önünde minik Eymen’in yakınları ve tüm gönüllülerinin katıldığı bir kutlama yapılırken, gökyüzüne mavi beyaz balonlar bırakıldı.

 

 

 

 

 

 

 

Eymen’in anne ve babasının gözyaşlarına boğulduğu kutlama etkinliğinde konuşan MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, “Türkiye'nin dört bir tarafında olan dostlarımız sesimizi duyup, yardım elini uzattı. Kampanya hedefine ulaştı. Bu mutluluğu umarım diğer SMA hastası çocukların aileleri de yaşar" dedi. 

 

 

 

 

 

 

 


Eymen’in babası Risalettin Kaya, tedavi için gerekli paranın toplanmasında emeği geçen ve katkısı bulunan herkese teşekkür ederek, “Özellikle MHP İl Başkanımız Adem Yurdagül’e çok teşekkür ediyoruz. Bu süreçte bizi hiç yalnız bırakmadı. Son olarak kendisi canlı yayınla kampanyamıza çok büyük bir destek verdi. Hayırseverlerden 7.5 milyon liraya yakın para bağışı topladı. Hamdolsun, yavrumuzu Allah’ın izniyle kurtardık. Çok teşekkür ediyorum, herkese minnet borçluyum” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.