GÜNDEM Haber Girişi : 03 Ağustos 2022 20:19

Dal başkan oldu, kulübün adı Erzurumspor FK olarak değişti...

Dal başkan oldu, kulübün adı Erzurumspor FK olarak değişti...
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un sonucu merakla beklenen olağanüstü genel kurulu bugün yapıldı.

ERZURUMEKSPRES - Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un sonucu merakla beklenen olağanüstü genel kurulu bugün yapıldı. Necip Fazıl Kısakürek Kongre Merkezi'nde yapılan genel kurula tek aday olarak giren mevcut başkan Ahmet Dal yeniden seçilirken, kulübün ismi de Erzurumspor Futbol Kulübü (FK) olarak değiştirildi. Ayrıca genel kurul tarafından Ahmet Dal ve yönetime 60 milyon TL borçlanma yetkisi ile birlikte şirketleşme için de yetki verildi. Kulübün borcunun da 112 Milyon TL olduğu, 573 Bin TL'de kasasında para-çek veya senet bulunduğu açıklandı... 

 

 

OYLARIN TAMAMINI ALDI

74 delegenin katıldığı ve 72'sinin oy kullandığı seçim sonucunda kullanılan oyların tamamını alan Ahmet Dal başkanlığında oluşan yönetim kurulunda şu isimler yer aldı: İdris Akdemir, Burak Han Gözgeç, Mustafa Kahveci, Ebubekir Yardımcı, Çetin Gözütok, Fatih Aydın, Erdem Bentoğlu, İbrahim Kınık, Muhammet Arif Ağırman, Abdullah Karadağ, Hikmet Eren, Enes Akdemir, Emre Aytekin, Veysi Ayhan ve Ali Karataş. 

Yönetim kurulunun yedek üyeliklerine de Cengiz Durular, Muhyettin Güngen, Mustafa Koç, Burak Yumuk, Cengizhan Acar, Mehmet Mutlu, Mehmet Çinik, Yavuz Tahtacı ve Cem Bahadır Çıggın seçildi.  

 

İBRAHİM ERKAL VE ACUN ILICALI TEZAHÜRATLARI

Erzurumspor'un bugün yapılan olağanüstü genel kuruluna Erzurum'un gururu olan merhum sanatçımız İbrahim Erkal ile ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı da unutulmadı. 

Genel kurulda İbrahim Erkal şarkıları çalındı, taraftarlar "ERKAL ÖLMEDİ KALBİMİZDE YAŞIYOR" tezahüratları yaptı. 

Taraftarlar, Acun Ilıcalı'ya da "Erzurum seninle gurur duyuyor" diye seslendi, ünlü televizyonculu dakikalarla alkışladı. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.