SPOR Haber Girişi : 15 Şubat 2021 12:47

DADAŞ'IN HATAY MESAİSİ BAŞLADI

DADAŞ'IN HATAY MESAİSİ BAŞLADI
Süper Lig’de mücadele eden Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da Çaykur Rizespor galibiyetinin sevinci yaşanırken, futbolculara verilen iki günlük izin de sona erdi.

Mavi beyazlı ekip kulüp tesislerinde önümüzdeki Pazar günü oynanacak Hatayspor maçı hazırlıklarına start verirken, taraftarların en çok merak ettiği konuların başında ise, Obertan ve Rashani’nin durumu geliyor. İdmanlarda sakatlık yaşayan ve geçtiğimiz hafta itibariyle takımla birlikte çalışmalara başlayan Rashani’nin Hatayspor maçında forma giyip giymeyeceği merak edilirken, Obertan’ın sağlık durumu ise her geçen gün iyiye gidiyor. Kulüpten edinilen bilgilere göre; Obertan bir an önce iyileşerek yeşil sahalara dönmek için can atıyor. Yıldız futbolcunun, takımının yeniden yükselişe geçmiş olmasından büyük mutluluk duyduğu ifade edilirken, bu durumun futbol iştahını da kamçıladığı dile getiriliyor.

 

 

 

 

TARAFTARIN KEYFİ YERİNE GELDİ…

Teknik Direktör Mesut Bakkal’ın, öğrencilerini her maç için ayrı bir oyun kurgusu üzerinde çalıştırması memnuniyet uyandırırken, tecrübeli teknik adamın zorlu Hatayspor maçı için de, yine çok özel tekniklere yoğunlaşacağı ifade ediliyor. Erzurumsporlu taraftarlar, mavi beyazlı takımın aradığı hocayı sonunda bulduğunu ifade ederek, “Hocamıza ve takımımıza güveniyoruz; önümüzdeki hafta oynayacağımız maçta puan almamak içten bile değil. Eğer Hatayspor’u Erzurum’dan eli boş gönderirsek; çok büyük bir avantaj elde etmiş ve tehlikeli bölgeden uzaklaşmış olacağız. Takımımızın ligde kalıcı olacağına yürekten inanıyoruz. Sahada özlediğimiz ve arzu ettiğimiz futbolu ortaya koyan oyuncu grubuna da teşekkür ediyoruz” dediler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.