GÜNDEM Haber Girişi : 10 Kasım 2023 21:02

Cumhurbaşkanı Erdoğan, EiT'ye katılan liderleri Erzurum'a davet etti...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, EiT'ye katılan liderleri Erzurum'a davet etti...
Erdoğan, "Ekonomik İşbirliği Teşkilatı 2025 Yılı Turizm Başkenti" seçimlerinde Erzurum'a adaylık döneminde destek veren liderlere teşekkür ederek, Erzurum'a davet etti.

ERZURUMEKSPRES - Özbekistan’ın başkenti Taşkent'te düzenlenen Ekonomik İşbirliği Teşkilatı 16. Liderler Zirvesi’nde Erzurum'un "Ekonomik İşbirliği Teşkilatı 2025 Yılı Turizm Başkenti" ilan edilmesi de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gündeme getirildi. Erdoğan, Erzurum'a adaylık döneminde destek veren liderlere teşekkür ederek, Erzurum'a davet etti. 

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Özbekistan’ın başkenti Taşkent'te düzenlenen Ekonomik İşbirliği Teşkilatı 16. Liderler Zirvesi’nde "Ekonomik İşbirliği Teşkilatı 2025 Yılı Turizm Başkenti"nin Erzurum olarak ilan edilmesi de gündeme geldi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yapılan Erzurum'un "Ekonomik İşbirliği Teşkilatı 2025 Yılı Turizm Başkenti" olması için oy kullanan tüm liderlere teşekkür etti.

 

LİDERLERİ ERZURUM'A DAVET ETTİ... 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, turizm ve seyahat sektöründe de iş birliğini güçlendirmeleri gerektiğini kaydederek, turizm bakanlarınca ekim ayında düzenlenen toplantıda bu konuların geniş şekilde ele alındığını söyledi. Toplantıda Erzurum'un "Ekonomik İşbirliği Teşkilatı 2025 Yılı Turizm Başkenti" seçilmesine verdikleri destek dolayısıyla teşekkür eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sizleri de bu vesileyle medeniyetler kavşağı Erzurum'umuza davet ediyorum" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.