SİYASET Haber Girişi : 12 Şubat 2024 18:49

Coşkun'u çileden çıkaran paylaşım

Coşkun'u çileden çıkaran paylaşım
Büyük Birlik Partisi İspir Belediye Başkanı Osman Çakır'ın o paylaşımı Başkan Ahmet Coşkun'u çileden çıkardı.

Büyük Birlik Partisi İspir Belediye Başkan Adayı Osman Çakır'ın İspir için birlikteyiz, birlikte yöneteceğiz ifadeleriyle paylaştığı afiş kafaları karıştırdı.

 

 

 

Afişte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Büyük Birlik Partisi adayı Osman Çakır ve BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin resimlerinin olması, nasıl yani yorumlarının yapılmasına sebep oldu. 

 

 

 

 

 

 

 

Çakır'ın paylaşımı sonrasında bir açıklama yapan İspir Belediye Başkanı ve Cumhur ittifakı adayı Ahmet Coşkun, " Şimdi malum şahsa sormak istiyorum; 

İspir de Sayın Cumhurbaşkanımızın iradesiyle bir aday belirlenmişken bu iradeye karşı çıkan ve tanımayan siz değil misin?

Şimdi neden bu iradeden medet umuyorsunuz?

Yazık ki yaşadığınız bu toplumu zerre kadar tanıyamamışsınız.

Son çare olarak kaybetme korkusuyla başlatmış olduğunuz bu algı çalışması çaresizlikten başka bir şey değil. Çünkü bu ucuz algı oyunlarına İspir halkı asla pirim vermeyecektir.

Geçmişte şirin ilçemizin on beş yılına karabasan gibi çökmüş ve anlatacak hiç bir hikâyesi olmayanların şark kurnazlığı yaparak oy devşirmeye çalışmalarını kamuoyunun takdirine bırakıyorum." dedi. 

 

 

Paylaşımdan Büyük Birlik Partililer de rahatsız oldu. "Osman Çakır seçilmesi halinde AK Partiye mi geçecek ki bu paylaşımı yapıyor." yorumları yapıldı. 

 

 

 

 

 

 

Tepkiler üzerine Çakır'ın paylaşımını kaldırdığı görüldü. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.