MAGAZİN Haber Girişi : 03 Temmuz 2022 13:35

Cindilli Ailesi'nin mutlu günü...

Cindilli Ailesi'nin mutlu günü...
İşadamı Muammer Cindilli'nin oğlu Mustafa Onur Cindilli ve Fatma Ahıskalı, dün gerçekleştirilen düğün töreniyle dünya evine girdi.

İşadamı Muammer Cindilli'nin oğlu Mustafa Onur Cindilli ve Fatma Ahıskalı, dün gerçekleştirilen düğün töreniyle dünya evine girdi. Siyaset, Bürokrasi ve iş dünyasının bir araya geldiği düğünde çiftin nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen yaptı. 

 

 

 

Palan Otel'de gerçekleştirilen düğün merasimine Erzurum Valisi Okay Memiş, AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ, Zehra Taşkesenlioğlu Ban, İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, Belediye Başkanları, Siyasie Partilerin İl Başkanları, STK Başkanları, işadamları ve çok sayıda davetli katıldı. 

 

 

 

 

 

 

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in kıydığı nikahta, Milletvekilleri Prof.Dr. Recep Akdağ, Zehra Taşkesenlioğlu Ban ve Naci Cinisli şahitlik etti. Başkan Sekmen evlilik cüzdanını çiftle verirken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın en az üç çocuk ifadelerini hatırlattı. 

 

 

 

 

Gecenin geç saatlerine kadar süren düğünde konuklar genç çiftin mutluluklarına şahitlik ettiler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.