GÜNDEM Haber Girişi : 15 Mayıs 2024 13:16

ÇİFTÇİNİN EMEĞİ KIYMETLİMİZDİR

ÇİFTÇİNİN EMEĞİ KIYMETLİMİZDİR
Erzurum İl Tarım ve Orman Müdürü Alparslan Kenger, 14 Mayıs Çiftçiler Günü nedeniyle saha ziyaretleri yaparak çiftçilerle bir araya geldi.

ERZURUMEKSPRES - Çiftçilerin tüm zorluklara rağmen elde ettikleri başarıları yakından takip ettiklerini belirten Erzurum İl Tarım ve Orman Müdürü Alparslan Kenger, bölge için olamazsa olmaz olan tarımı teşvik etmek için önemli çalışmalara imza attıklarını söyledi.

 

Kenger, Çiftçiler günü nedeniyle yaptığı açıklamada şunları söyledi;

 

 “Çiftçilerin zorluklarını ve başarılarını göz önünde bulundurarak, onların üstlendikleri kritik rolü ve tarım sektörünün gelişimini teşvik etmenin önemini biliyoruz. İlimizde 65 bine yakın kayıtlı aktif tarımsal işletme ile tarım gerek sosyal hayatta gerekse ilimiz ekonomisinde önemli bir yer teşkil etmektedir. Çiftçilik bireysel bir faaliyet olmayıp toplumların gıda güvenliği ve sağlığı dışında ülkelerin stratejik gücü olan tarım sektörünün diğer adıdır. Bu özel gün, çiftçilerin emeklerinin tanınması ve tarımın gelecekteki yönünün şekillendirilmesi için bir önemli olup başta ilimiz olmak üzere bu vatanda üretmek için emek veren tüm çiftçilerimizin Dünya çiftçiler gününü kutlarım. Bilinmelidir ki çiftçinin emeği kıymetlimizdir”

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.