SİYASET Haber Girişi : 02 Nisan 2023 16:51

CHP, TEŞKİLATLARI, MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI İSLAM TEKMANLI'NIN VERDİĞİ İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU.

CHP, TEŞKİLATLARI, MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI İSLAM TEKMANLI'NIN VERDİĞİ İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU.
CHP Erzurum Milletvekili Aday Adayı İslam Tekmanlı, Partililerle iftar programında bir araya geldi.

İL Yönetimi, İlçe Teşkilat Başkanları ve Gazetecilerin katıldığı iftar sonrası bir açıklama yapan İl Başkanı Suat Dülger; "  Erzurum Milletvekili Aday Adayımız Sn.İslam Tekmanlı’nın verdiği iftara Erzurum CHP İl, İlçe, Kadın ve Gençlik kolları örgütleri olarak katıldık. Sevgili dostum İslam Tekmanlı kardeşime bu güzel organizasyon için çok teşekkür ederim. Erzurum’da CHPnin ayak sesleri yüksek sesle çıkmaya başladı. Geliyor gelmekte olan." dedi. 

 

 

 

 

 

Erzurum Milletvekili aday adayı İslam Tekmanlı'da yaptığı açıklamasında şunları söyledi; " Erzurum ne yazık ki hak ettiği yerde değil. Bu güne kadar siyasi anlamda verdiği desteğin karşılığını alamamış, devletten alacaklı bir şehir. Cumhuriyetin temellerinin atıldığı, tarihi misyonunu her zaman yerine getiren bu kadim şehre hizmet etmek için yola çıktık. Erzurum'un kalkınma noktasında bir çok potansiyeli var, yeterki samimi bir gayretle çalışılsın. bizde bu noktada taşın altına gövdemizi koymaya hazırız. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde, Türkiye'yi de Erzurum'u da İkinci Yüzyıla biz taşıyacağız." dedi 

 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.