SİYASET Haber Girişi : 14 Aralık 2023 15:08

CHP OLTU'DA İDDİALI

CHP OLTU'DA İDDİALI
Geçtiğimiz günlerde İl Başkanı Serhat Can Eş'e aday adaylığı dosyasını veren Oltu Belediyesi Belediye Başkan Aday Adayı Nuh Bektaş'ın aday olmasına kesin gözü ile bakılıyor.

Aday adaylığı müracaatlarını almaya devam eden Cumhuriyet Halk Partisi'Nde bir yandan da adayların belirlenmesi için hummalı bir çalışma yapılıyor. 14 Mayıs seçimleri sonrasında Erzurum'da adeta komaya giren sağ partilere karşı, Cumhuriyet Halk Partisi adeta ana muhalefet partisi konumuna geldi. 

 

 

 

Yerelde iktidarı başarılı bulmayan her kesimin çekim merkezi Cumhuriyet Halk Partisi oldu. Tarihinde almadığı kadar aday adayı müracatı alan CHP bir çok ilçede iddiasını ortaya koyuyor. Bu ilçelerden biri de Oltu. İl Başkanı Serhat Can Eş'in de büyüdüğü ilçe olan Oltu'da Ballıca Mahallesi Muhtarı, Oltu Muhtarlar derneği eski Başkanı Nuh Bektaş'ın aday gösterilmesine kesin gözü ile bakılıyor.  

 

 

 

İlçede hemen her kesimin tanıdığı, iletişim becerileri yüksek bir isim olan Bektaş ile Oltu'da iddiasını ortaya koyan CHP kulislerinde " Erzurum'da bir çok ilçede sürpriz sonuçlar olabilir." yorumları yapılıyor. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • SABAHATTİN PAKET 19 Ocak 2024 19:02

    Ankara'dan Askerlik Arkadaşım Nuh Bektaş çavuşumun, ahlaklı adaletli ve dürüstlüğü arkadaşlar tarafından takdir görür ve sayılırdı. Sosyal medyadan Takip ettiğim Muhtarlığı süresince hiç değişmedi yüreğindeki inançla talip olduğu başkanlık görevini de adil bir şekilde yapacağına inanıyorum.