SİYASET Haber Girişi : 10 Şubat 2024 15:21

CHP KARAÇOBAN'DA MAŞUK IŞIK DEDİ

CHP KARAÇOBAN'DA MAŞUK IŞIK DEDİ
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karaçoban adayı sevilen İş İnsanı Maşuk Işık oldu.

31 Martta yapılacak olan Mahalli İdareler seçimlerinde CHP İlçe Belediye Başkan adaylarını netleştiriyor. İlçelerde iddialı isimleri aday gösteren CHP'nin Karaçoban adayı, sevilenİş İnsalı Maşuk Işık oldu.

 

 

 

Konuyla ilgili açıklama yapan CHP il Başkanı Serhat Can Eş: “Partimize vatandaşlarımızın teveccühü oldukça fazla. Bu ilgi bizleri mutlu ediyor. Hepsi bir birinden kıymetli isimler. CHP olarak adaylarımızı belirlerken ince eleyip sık dokuyoruz. İlçe halkının hassasiyetlerini ve ihtiyaçlarını bilen, aday olduğu ilçenin sorunlarına vakıf olan ve o bölgede karşılığı olan isimleri tespit ediyoruz. Bunların içinde de bölge sakinlerinin mutabık kaldığı ismi aday ediyoruz. Partimizi büyütüyoruz, hiç yüksünmeden herkesi arıyoruz. Partimize davet ediyoruz. Bu mimvalde yaptığımız değerlendirmeler sonucunda Karaçoban adayımız Maşuk Işık oldu. Kendisine başarılar diliyoruz. Karaçoban’da tarih yazacağız.”dedi. 

 

 

 

Karaçoban Belediye Başkan Adayı olan Maşuk Işık da, “Doğup büyüdüğüm topraklar olan Karaçoban’a hizmet etmek için bu yola girdim. İlçemin bütün sorunlarına vakıfım. Kaderine terkedilmiş, hizmet noktasında geri kalmış, hak ettiği değeri görememiş ilçemizi her anlamda kalkındıracağız. Bana bu yolda mücadele imkanı veren Genel Başkanım Özgür Özel’e, kıymetli Parti Meclisimize, İl Başkanım Serhat Can Eş’e ve tüm yoldaşlarımıza teşekkür ederim.” Şeklinde konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.