SİYASET Haber Girişi : 14 Nisan 2022 20:23

CHP İL BAŞKANI SUAT DÜLGER GAZETECİLERLE İFTAR AÇTI

CHP İL BAŞKANI SUAT DÜLGER GAZETECİLERLE İFTAR AÇTI
Cumhuriyet Halk Partisi Erzurum İl Başkanı Suat Dülger, Terminal Caddesindeki Kongre Kitap Cafe'de gazetecilerle birlikte iftar açtı.

CHP Erzurum İl Başkanı Suat Dülger, şehirde yayın yapan gazetecilerle bir araya geldi. Terminal Caddesindeki Kongre Kitap Cafe'de iftar yemeğinde gazetecilerle buluşan, Suat Dülger, " Yerel yayıncılık zor bir iştir, ne tür sıkıntılar yaşadığınızı biliyoruz." dedi. 

 

 

İftar sonrasında gazetecilerle bir süre sohbet eder Dülger, " Erzurum'un sorunlarını sıkıntılarını, tarafsız bir biçimde gündeme getiren, gazetecilik mesleğini icra eden sizler, bizim sesimizi vatandaşa duyurma noktasında önemli bir görevi ifa ediyorsunuz. Yerel de yayıncılık yapmak zor bir iştir." dedi.

 

 

 

 

 

 

 

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Dülger, " Erzurum'da uzun yıllar sonra ilk seçimde Cumhuriyet Halk Partisi vekil çıkaracak düzeyde bir potansiyele sahip durumda. Teşkilatlarımızla birlikte gecemizi gündüzümüze katarak, bir oy daha fazla nasıl alırız onun gayretindeyiz. Erzurumlu hemşerilerimizden bir sefere mahsus ödünç bir oy istiyoruz. CHP'den bir vekil çıkaracak oyu bize versinler, şayet verdiğiniz oylara layık bir performans sergileyemezsek, bir 20 yıl daha bize oy vermesinler." dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.