SİYASET Haber Girişi : 03 Ağustos 2022 13:44

CHP İl Başkanı Dülger'den Başkan Sekmen'e teşekkür...

CHP İl Başkanı Dülger'den Başkan Sekmen'e teşekkür...
CHP Erzurum İl Başkanı Suat Dülger, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Erzurum Ziyareti sırasında tüm taleplere olumlu karşılık veren Mehmet Sekmen'e sosyal Medya hesabından, teşekkür etti.

ERZURUMEKSPRES - CHP Erzurum İl Başkanı Suat Dülger, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Erzurum Ziyareti sırasında tüm taleplere olumlu karşılık veren Mehmet Sekmen'e sosyal Medya hesabından, teşekkür etti.

 

SEKMEN TÜM ERZURUMLULARIN BAŞKANI OLDUĞUNU GÖSTERMİŞTİR

 

Açıklamasında;, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in her isteği nezaketle karşılayıp, her olanağı sunduğunu dile getiren Dülger, ''Partimizin Grup Toplantısını yaptığı Necip Fazıl Kısakürek Kongre Merkezi için izin veren, her isteğimizi nezaketle karşılayıp, her olanağı sunan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Mehmet Sekmen’e ve Büyükşehir Belediyesinde görevli çalışanlara çok teşekkür ederim. Sn. Mehmet Sekmen tüm Erzurumluların Başkanı olduğunu göstermiştir, kendisine yeniden teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum'' ifadelerini kullandı.

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.