SİYASET Haber Girişi : 23 Nisan 2022 21:37

CHP İl Başkanı Dülger'den 23 Nisan Mesajı

CHP İl Başkanı Dülger'den 23 Nisan Mesajı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle, CHP Erzurum İl Başkanı Suat Dülger’den de bir açıklama geldi. Dülger, “Cumhuriyetimizin kurucusu, Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, milletimizin egemenliğinin ilanı olan kurulan TBMM’nin 102.yaşı kutlu olsun. Aynı zamanda bu anlamlı günü, geleceğimiz olan çocuklarımıza ve tüm Dünya çocuklarına bayram olarak armağan eden Atatürk, bugün çocuklarımızın yüzünde ki her bir gülümsemede yeniden doğmaya devam ediyor. 

Biz CHP olarak, kurucumuz ve sonsuza kadar Başkomutanımız olan Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün yolundan giderken onun değerlerini de yaşatmak bizim en büyük sorumluluğumuzdur. Yıllardır türlü türlü bahanelerle kutlamaları sönük geçen Çocuk Bayramını, çocuklarımızla ve ülkemize gelip şenliklere eğlendikleri tüm Dünya çocuklarıyla el ele yeniden eski günlerde ki gibi kutlayacağız. Bütün çocuklarımıza sözümüz olsun. Onlara hak ettikleri güzel günleri biz vereceğiz. Sizler bizim geleceğimizin teminatısınız ve sizlerin iyi birer birey olarak yetişmesi için yapılması gereken her türlü fedakârlığı yapacağız. Bu size borcumuzdur.

Bu özel ne anlamlı günde bütün çocuklarımızın nezdinde tüm Dünya çocuklarının 23 Nisan Çocuk Bayramını kutluyorum. Egemenliğimizi bizlere kazandıran Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere; tüm silah arkadaşlarını ve Kuvayı Milliye ruhuyla bağımsızlık uğruna bir an bile tereddüt etmeden canlarını veren aziz ecdadımızı saygıyla yâd ediyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.