SİYASET Haber Girişi : 12 Mayıs 2023 09:31

CHP ERZURUM MİLLETVEKİLİ ADAYI DR.AYHAN KOÇ, 14 MAYISTA SANDIĞA KOŞALIM

CHP ERZURUM MİLLETVEKİLİ ADAYI DR.AYHAN KOÇ, 14 MAYISTA SANDIĞA KOŞALIM
Seçim arifesinde yazılı bir açıklama yapan CHP Erzurum Milletvekili Adayı Dr. Ayhan Koç, " Demokrasi için, hukukun üstünlüğü için, adalet için, özgürlük için, huzur için, refah için 14 Mayısta sandığa koşalım. Destek verin değiştirelim." dedi.
CHP ERZURUM MİLLETVEKİLİ ADAYI DR.AYHAN KOÇ, 14 MAYISTA SANDIĞA KOŞALIM

Seçim süreci boyunca yapıcı bir dille siyaset yapan ve yaşanan son olaylar sonrası 'Kalp, taşı yenecek.' diyerek, sürekli itidal çağrısında bulunan CHP Erzurum Milletvekili Adayı Dr. Ayhan Koç, seçim arifesinde yazılı bir açıklama yaparak, sandığa gidip oy kullanmanın önemine vurgu yaptı. 

 

 

 

 

 

Vatandaşın 5 yıl boyunca kendisini temsil edecek olan vekilini seçeceğine dikkat çeken Koç, " 14 Mayısta sandığa koşmalıyız. Farklı görüşlere sahip olanlar taşlanmasın diye, dil, din, ırk ayrımı yapmadan, farklılıklarımızın zenginliğimiz olduğu bilinciyle, hepimizin bu ülkenin asli unsurları olduğumuzun farkında olarak, demokrasi, hukuk, adalet, zenginlik, özgürlük içinde yaşamak için irademizi sandığa yansıtalım. MİLLET'i iktidara taşıyalım." dedi. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Seçim çalışmalarına Hınıs'ın Tanır, Ketenci, Sıldız, Başköy, Kazancı, Şalgamköy, Güzeldere, Meydanköy, Saltepe ve Taşbudak (Kosan) Mahallelerinde sürdüren Dr. Ayhan KOÇ, " Sevgi ve hoşgörü diliyle kazanacağız." dedi. Vatandaşların ilgisiyle karşılan milletvekili adayı Dr. Ayhan Koç, " Gittiğimiz her yerde, hemşehrilerimizin misafirperverliği, samimiyeti ve gönülden muhabbeti zor olanı bizim için kolay kılıyor,gönüllerimiz birleşiyor." dedi. 

 

 

 

 

 

 

 

 

" Kul hakkı yemedim, yemeyeceğim, yedirmeyeceğim,  diyen bir liderin peşinden gidilmez mi ? diye soran Dr. Ayhan Koç,  ziyaretleri sonrası yaptığı açıklamasında şunları söyledi; " Ülkemiz için, çocuklarımızın geleceği için, daha yaşanabilir yarınlar için… Çabalıyoruz… Belki de elimizde kalan son demokratik hakkımıza sahip çıkabilmek için 14 mayısta sandığa gideceğiz. Size söz veriyoruz CHP iktidarında hiç bir ayrım yapmadan bütün vatandaşlarımızı kucaklayacağız. En büyük mücadele alanımız ekonomi olacak. Asgari ücretlinin, emeklinin, çiftçinin, öğretmenin açlık sınırının altında yaşama mücadelesi vermemesi için, sosyal adalet için, eşit işe eşit ücret için, ülkenin kaynaklarının peşkeş çekilmemesi için mücadele edeceğiz.Bu ülkede hiç bir çocuk yatağa aç girmeyecek, bu ülkede gençler çöpten kağıt toplamayacak. Söz veriyoruz söz. Herkesin işi herkesin aşı olacak. Torpil olmayacak, adalet için mücadele edeceğiz. 

 

 

 

 

 

 

 

Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz, toplumu kutuplaştırmayacağız, değerler üzerinden değil, gerçekler üzerinden siyaset yapacağız. Düşmanı kendimiz yaratıp, onunla mücadele etmeyeceğiz. Barış için, kardeşlik için demokrasi adına mücaadele edeceğiz. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Siyaseti aşağılayıcı, nobran dilinden kurtaracağız, sevgi dilini hakim kılacağız. Bize oy versin vermesin her kesimin Cumhurbaşkanı, milletvekili olacağız. Söz veriyoruz." dedi.                  

 

 

 

 

       

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.