CHP ERZURUM’DA ŞİMDİ KAZANDI

Cumhuriyet Halk Partisinin Pazar günü 38’inci genel kurulu yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Kongrede Delegelerin büyük bir kısmını alan Serhat Can Eş İl Başkanı oldu. CHP delegesi, ilk kez küçük hesaplar yapmadı, partisinin başarı için en doğru isme oyunu kullandı.

 

 

Serhat Can Eş’in Erzurum’da partisini, mevcut seviyesinin çok çok üstüne çıkaracağına inanıyorum. Bir keresinde istekli ve heyecanlı. Girdiği her seçimde, üstlendiği her görevde, hakkını vererek samimiyetle çalışan bir isim.  Siyasete atıldığı günden bu güne, bir an olsun durmadı. Onu hep sahada gördük. Verilen görevden kaçmadı. Bahanelerin ardına sığınmadı.

 

 

 

Son seçimde Serhat Can Eş ve ekip arkadaşları olmasaydı, CHP Erzurum’da sandık görevlisi bile yazamıyordu. Bunların bir karşılığı olmalıydı ve Erzurum’da CHP delegesi Can Eş’in hakkını verdi.

 

 

 

Şimdi muhalefet zamanı. Mademki bu seçmen bir kez daha Cumhuriyet Halk Partisi’ne muhalefet etme görevi verdi. Serhat Can Eş mazbatasını alır almaz, bu görev bilinciyle hareket edecektir. Erzurum’un Erzurumlunun sorunlarının artık daha yüksek sesle dillendirileceğinden hiç kuşkum yok.

 

 

 

Siyasette özellikle de CHP’de bu güne kadar yaşanılan, koltuğa oturanların ekonomik beklentilerle hareket ederek, kendi beklentilerini vatandaşın taleplerinin önüne koymasıdır. İşte bu noktada bu güne kadar yaptıklarından görüyoruz ki Serhat Can Eş’in böyle bir beklentisi yok.   

 

 

 

Gençliğinin verdiği dinamizm Cumhuriyet Halk Partisi’ne Erzurum’da ciddi ivme kazandıracaktır. Önümüzdeki yerel seçimlerde Can Eş doğru adayları ikna edip, ilçelerde aday gösterebilirse, birkaç ilçede CHP’li belediye başkanı görmemiz mümkün.

Bekleyip göreceğiz…  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.