SİYASET Haber Girişi : 13 Ocak 2022 18:01

CHP'DEN GELECEK PARTİSİ'NE ZİYARET

CHP'DEN GELECEK PARTİSİ'NE ZİYARET
CHP Erzurum İl Başkanı Suat Dülger ve Yönetim Kurulu üyeliri, Gelecek Partisi İl Başkanı Mustafa Zinnur Kara'yı parti il binasında ziyaret etti. Ziyarette Erzurum'un sorunları istişare edildi.

Ziyaret sonra iki başkan da açıklamalarda bulundu. Ziyaeretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gelecek Partisi Erzurum İl Başkanı Avukat Mustafa Zinnur Kara, " Genel merkezler nezdinde yürütülen istişare çalışmalarını bizlerde teşkilatlar olarak, yerelde yapmaya gayret gösteriyoruz. Parti olarak bölen, ayrıştıran. kutluplaştıran olmaktan çok, ülkenin ali menfaatleri doğrultusunda, birlik ve beraberliği sağlayarak, meşveret kültürünü geliştirerek, ortak aklı kullanıp bu zor günlerden çıkışın reçetesini, toplumun her kesimiyle hazırlamak istiyoruz. Bu manada Sayın Dülger'in ziyareti bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Yönetim kurulu üyelerine ve kendisine teşekkür ediyoruz. Yerel de siyaset yapan bizler, Erzurum'un dağ gibi biriken sorunlarının çözümü noktasında birlikte hareket etmekten memnuniyet duyuyoruz" dedi. 

 

 

 

 

 

CHP İl Başkanı Suat Dülger, " Erzurum iyi yönetilmiyor. Cumhuriyeti kuran şehir bu ülkeden alacaklıdır. 20 yıldır Erzurum'da yönetimde olanların, şehri getirdiği nokta ortadadır. Erzurum sürekli göç veren, Tarım ve Hayvancılığın bitme noktasına geldiği, esnafın banka kredileri altında ezildiği, gençlerin işsizlik yüzünden evlenemediği, mutsuz, huzursuz bir şehir haline geldi. Doğunun Parisi olarak anılan Erzurum bu gün gelinen noktada ülkenin en fukara illerinden biri haline geldi. Ben merkezci, herşeyi ben bilirim anlayışının ülkeyi, şehri getirdiği durum ortadadır. Artık ötekileştirmeden, birlik ve beraberliği pekiştirerek, adeta bir seferberlik ilan etmişçesine, ortak hareket etmek ve şehrimizi ülkemizi düştüğü bu sıkıntılı durumdan kurtarmak zorundayız. Bu kapsamda, siyasi parti ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Gelecek Partisi İl Başkanı Mustafa Zinnur Kara beyin nezdinde tüm teşkilat mensuplarına misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum." dedi.  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.