CHP'de Serhat Can Eş rüzgarı...

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerine yaklaşırken Erzurum’da siyaset sahnesi de yavaş yavaş ısınmaya başladı.

 

Bazı siyasi partiler ilçe adaylarını belirledi, hatta bazı isimler açıklanmaya başlandı bile. Bir çok partili sahaya inip seçmenle buluşmak için sabırsızlanırken, bir isim var ki yıllardır yarın seçim olacakmış gibi saha çalışmalarını sürdürüyor…

 

Koşturuyor, mahalle mahalle, ilçe ilçe dolaşıyor, partisinin başarı yakalaması için gecesini gündüzüne katıyor…

 

CHP Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş’ten bahsediyorum…

 

CHP bugün Erzurum’da bende varım ve iddialıyım diyorsa bunda il başkanı Serhat Can Eş’in katkısı çok büyük desem abartmış olmam…

 

Bir çok siyasetçi seçimden seçime vatandaşın kapısını çalarken, Serhat Can Eş 3 yıldır sahanın tozunu attırıyor…

 

14 Mayıs seçimlerinde partisinin 3. Sıradan milletvekili adayı olarak gösterdiği Caneş, liste 1 adayıymış gibi çalıştı ve partisinin aldığı oyda büyük pay sahibi oldu. Bu başarısı Caneş’in eski il başkanı Suat Dülger’den boşalan koltuğa oturmasına da neden oldu.

 

Serhat Can Eş, şimdi CHP Erzurum İl Başkanı olarak partisini 31 Mart 2024’de yapılacak olan mahalli idareler seçimlerine hazırlıyor.

 

Caneş yönetimindeki CHP sadece büyükşehirde değil, Şenkaya’dan Aşkale’ye, İspir’den Çat’a a kadar tüm ilçelerde seçimlere iddialı hazırlanıyor.

 

Serhat Bey’in hızı ve coşkusu gerek adaylara gerekse gençlik ve kadın kollarına sirayet ederse 31 Mart’ta CHP’nin Erzurum sürprizine hazır olun…

 

Bu arada Caneş’in merkez ve ilçelerde son derece iddialı olabilecek isimlerle adaylık noktasında ciddi görüşmeler yaptığını biliyorum.

 

Öyle görünüyor ki bu seçimlerde CHP Erzurum’daki muhalefet boşluğunu dolduracak…

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.