SİYASET Haber Girişi : 13 Mayıs 2023 15:08

CHP'DE SANDIK GÜVENLİĞİ TEYAKKUZU

CHP'DE SANDIK GÜVENLİĞİ TEYAKKUZU
CHP Genel Merkezi, Erzurum'da sandık güvenliği için üç milletvekilini görevlendirdi. Milletvekilleri Mürsel Alban, Okan Gaytancıoğlu ve Burak Erbay seçim sonuçlanana kadar Erzurum'da kalacak.

14 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde, Cumhuriyet Halk Partisi, Seçim ve sandık güvenliği anlamında Erzurum'da teyakkuza geçti. Parti Genel Merkezi üç milletvekilini Erzurum'a gönderdi. 

 

 

Erzurum'a gelerek çalışmalar yürüten milletvekilleri Mürsel Alban, Okan Gaytancıoğlu ve Burak Erbay, ilk olarak Vali Okay Memiş'i ziyaret etti. Ziyarette Vali Okay Memiş, Erzurum'da seçimlerin güvenli bir biçimde yapılabilmesi ve herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması adına gerekli tedbirleri aldıklarını belirterek, " İçiniz rahat olsun, seçmenin iradesinin hür bir biçimde sandığa yansıması adına, gerekli  tüm tedbleri aldık." dedi. 

 

 

Bu sabah kahvaltıda  basın mensuplarla bir araya    gelen Edirne Milletvekili Doç.Dr. Okan Gaytancıoğlu ve   Muğla Milletvekili Avukat Burak Erbay, İl Başkanı Suat Dülger, Milletvekili adayları,Serhat Can Eş,Avukat Erdinç Okanlı ve İslam Yıldırım çalışmalarla ilgili bilgiler verdiler. 

 

 

Muğla Milletvekil Avukat Burak Erbay " Sandıklarda görevli arkadaşlarımızla bir araya geldik, Millet İttifakı ortağı olan partilerimizle toplantılar yaptık. Vatandaşın verdiği herbir oya sahip olma adına gerekli tüm tedblerimizi aldık. Seçim günü de ekiplerimizle, seçim bölgelerinde sürekli sahada olacağız. Oylar kullanıldıktan sonra da hızlı bir biçimde veri akışını    sağlayacağız." dedi. 

 

 

 

Soruları yanıtlayan Edirne Milletvekili Doç.Dr. Okan Gaytancıoğlu da Kamu Bürakrasisine güvendiklerini belirterek, " Biz parti olarak gerekli tüm çalışmaları yapıyoruz. Seçim günü görevli olan devlet görevlilerimizin de işlerini bir hakkın yapacağını, hiç bir baskı ve tatsız bir olayın yaşanmayacağını umuyoruz. Sandık görevlisi olan arkadaşlarımızla sadece bizim değil, bütün partilere verilen oylara sahip çıkacağımızdan kimsenin endişesi olmasın. Nasıl Belediye seçimlerinde İstanbul'daki oylarımıza sahip çıktıysak, Erzurum'da da aynı duyarlılıkla hareket edeceğiz." dedi. 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.