SİYASET Haber Girişi : 27 Mart 2023 12:56

CHP’de İslam Tekmanlı da aday adayı

CHP’de İslam Tekmanlı da aday adayı
Teşkilatların içerisinden gelen bir isim olan İslam Tekmanlı Erzurum milletvekili aday adayı oldu… 

14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için son dönemlerin en yoğun aday adayı başvurusunu alarak seçimler öncesinde iddiasını ortaya koyan Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) aday adayları listesinde dikkat çekici isimler yer aldı. Bu isimlerden biri de iş insanı İslam Tekmanlı.

 

 

 

Erzurum'da uzun yıllardır aktif siyasetin içinde bulunan ve CHP'nin Erzurum il yönetiminde de önemli görevler üstlenen İslam Tekmanlı, deneyimi ve siyasi birikimi ile ön plana çıkan isimlerden biri oldu. 

 

 

 

Parti tabanı açısından ismi hayli önem taşıyan İslam Tekmanlı’nın güçlü bir seçim kampanyası hazırlığında olduğu belirtiliyor. Teşkilatların içerisinden gelen bir isim olan Tekmanlı’nın aday adaylığı parti tabanı içerisinde de memnuniyetle karşılandı. 

 

 


CHP'nin Erzurum milletvekili aday adayı olan İslam Tekmanlı'nın adaylığının, parti ve Erzurum açısından büyük önem taşıdığını savunan partililer, başarılı iş insanının seçim sürecinde Erzurum'da CHP'nin güçlenmesi ve halkın desteğini alması için yoğun bir çalışma yürüteceğine inanıyor. 

 

 

 

Tekmanlı’dan Erzurum'daki gençlerin, kadınların, işçilerin ve diğer toplumsal kesimlerin sorunlarını dinleyerek, çözüm önerileri sunmasını beklediklerini ifade eden partililer, “İslam Tekmanlı'nın adaylığı, CHP'nin Erzurum'da güçlenmesine ve halkın desteğini almasına yardımcı olabilir. Erzurum'un tarihi ve kültürel zenginliklerine sahip çıkılması ve turizmin geliştirilmesi için de çaba gösterecektir. Sonuç olarak, Tekmanlı, Erzurum'da CHP'nin güçlenmesi için yoğun bir çalışma yürütecektir” dediler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.