SİYASET Haber Girişi : 26 Nisan 2023 14:55

CHP ADAYI KOÇ'A NARMAN VE OLTU'DA SEVGİ SELİ

CHP ADAYI KOÇ'A NARMAN VE OLTU'DA SEVGİ SELİ
CHP Milletvekili adayı Dr.Ayhan Koç seçim çalışmalarını Narman ve Oltu'da sürdürdü. Vatandaşların yoğun ilgisi, CHP Otuz yıldan sonra bu kez Erzurum'dan vekil çıkaracak yorumlarının yapılmasına sebep oldu.
CHP ADAYI KOÇ'A NARMAN VE OLTU'DA SEVGİ SELİ

CHP Milletvekili adayı Ayhan Koç, hız kesmeden çalışıyor. 14 Mayıs seçimleri için ilçe ilçe gezen Koç'un bu kez durağı, Narman ve Oltu oldu.

 

 

 

Gittiği İlçelerde yoğun bir ilgiyle karşılanan Koç, siyasi kulislerde " CHP Otuz yılın üstüne bu kez Erzurumdan milletvekili çıkarabilir." yorumlarının yapılmasına neden oldu. 

 

 

 

 

Oltu'da esnaf ziyaretleri yapan CHP Milletvekili adayı Dr.Ayhan Koç'a DEVA Partisi İl Başkanı Emre Okumuş ve listenin ikinci sırasındaki Saadet Partisi adayı Murat Ozan'da eşlik etti. 

 

 

 

 

 

 

Vatandaşların yoğun ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Koç, " Bu şehrin insanının ferasetine güveniyorum. bize karşı göstermiş oldukları ilgi, sorumluluğumuzu bir kat daha artırıyor. Yurttaşımız kararını vermiş; Saraylarda saltanatını devam ettirmek isteyenlere değil, vatandaşının, esnafının, köylüsünün, gencinin emeklisinin yanında olanlara oy verecek. adres Millet ittifakı, adres Kemal Kılıçdaroğlu, adres CHP'nin altı okudur." dedi. 

 

 

 

 

Ardından Narman ilçesini de ziyaret eden CHP Erzurum Milletvekili adayı Dr.Ayhan Koç, " Kırmızı Periler diyarındayız. Narman'ın Peri Bacaları, Türkiye'de hatta dünyada, emsalsiz bir güzelliğe sahip. Ancak Biz bu zenginlikten yeteri kadar faydalanamıyoruz. Bu güne kadar Narman Dünyanın sayılı turizm mekezlerinden biri haline gelmeliydi." dedi.    

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.