GÜNDEM Haber Girişi : 22 Kasım 2022 10:44

ÇERMİKSU, ŞİMDİ ÇALIŞMA ZAMANI

ÇERMİKSU, ŞİMDİ ÇALIŞMA ZAMANI
12 Kasımda gerçekleştirilen ETSO seçimlerinde 8. guruptan meclis üyesi seçilen iş insanı Murat Çermiksu, "seçimler bitti şimdi çalışma zamanı" dedi.

Erzurum için birlik ve beraberlik mesajı veren Çermiksu Metal Sahibi iş insanı Murat Çermiksu, " Erzurum'da hemen her sektörün sorunları mevcut. Bu sorunların çözümü için, birlikte hareket etmek, ortak aklı geliştirmek zorundayız. şehrin kaybedecek zamanı yok." dedi. 

 

 

12 Kasım'da gerçekleştirilen Erzurum Ticaret Ve Sanayi Odası seçimlerinde cam, metal, plastik ürünleri imalatı, toptan ve perakende ticareti meslek gurubundan meclis üyesi seçilen iş insanı Murat Çermiksu,Erzurum için hareket geçme zamanının geldiğini belirtti. Yaşanan süreçte özellikle ekonomik anlamda, ticaretçinin, esnafın, sanayicinin birikmiş sorunları olduğuna dikkat çeken Çermiksu şunları söyledi; " Hiçbir ilde olmadığı kadar Erzurum'da ticaret odası seçimleri uzun süre komuoyunu meşgul etti. Bunun nedeni, 35 meslek gurubundaki her sektörün birikmiş sorunlarının olmasıydı. Bizleri oylarıyla meclis üyesi seçen bütün üyelerimize sizin aracılığınızla teşekkür etmek istiyorum. artık seçimler bitti.şimdi biz meclis üyelerinin, verilen oyların hakkını verme zamanı geldi. Mavi, kırmızı beyaz demeden bütün meclis üyeleri birlik ve beraberlik içinde hareket ederek, Erzurum'un dolayısıyla üyelerimizin menfaatleri adına ortak aklı harekete geçirerek çalışmak durumundayız. Hemen her sektörün birikmiş sorunları var. Bu sorunları biliyoruz. Şimdi bunları gündeme getirme, çözüm önerileri geliştirme zamanı. Erzurum'un artık kaybedecek zamanı yok." 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.