SİYASET Düzenleme Tarihi : 13 Kasım 2020 15:52 Haber Girişi : 13 Kasım 2020 16:03

ÇAT'TA İYİ PARTİ RÜZGARI

ÇAT'TA İYİ PARTİ RÜZGARI
İYİ Parti Çat ilçe kongresi, İl Başkanı Melih Kırkpınar'ın katılımı ile gerçekleştirildi.
ÇAT'TA İYİ PARTİ RÜZGARI

İYİ Parti Çat ilçe kongresi gerçekleştirildi. Kongreye katılmak için Çat'a giden İYİ Parti İl Başkanı Melih Kırkpınar ve il yönetimini ilçe girişinde partililer karşıladı. Ardından kongre salonuna geçildi. Pandemi kurallarının uygulandığı ve tek liste halinde gidilen seçimlerde delegelerin oyunu alan Musa Çötoğlu, ilçe başkanı oldu. 

 

 

 

 

 

Kongrede bir konuşma yapan İl Başkanı Melih Kırkpınar, " Bizler İYİ'ler hareketi olarak, cesurlar hareketi olarak yola çıktık. Yola çıktığımızda bize demediklerini bırakmayanlar siyasiler, bu gün bizimle birlikte siyaset yapmak için türlü tekliflerde bulunuyorlar. Bu noktaya nasıl gelindi iyi bakmak lazım. Biz bu gücümüzü sizlerden aldık. Sizlerin desteği ile bu günlere geldik.

 

 

 

 

 

Bize verdiğiniz bu desteği devam ettirdiğiniz sürece gelecek daha da İYİ olacak. Ben Erzurum'u bütün ilçeleriyle, köyleriyle biliyorum. Her köyde kapısını çalacağız, bir kap yemeğini yiyeceğimiz, hemşerilerimiz var çok şükür. Bölgenin bütün sorunlarını biliyorum. Ama çözümsüzlük yok. Bütün sorunları çözecek projelerimiz var. Siz bizim elimizi güçlü kılın yeter ki." dedi...

 

 

 

 

Kongre sonrasında ilçede esnaf ziyaretleri gerçekleştiren İYİ Parti İl Başkanı Melih Kırkpınar'a ilgi oldukça yoğundu.

 

 

 

 

Kırkpınar, sorunlarla ilgili aldığı notları genel merkeze taşıyacaklarını belirterek, çözümü için takipçi olacaklarını kaydetti.  

 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.