GÜNDEM Haber Girişi : 26 Mayıs 2023 16:38

Çat Belediye Başkanı Yaşar, Türkiye Yüzyılı için Erdoğan'a oy istedi...

Çat Belediye Başkanı Yaşar, Türkiye Yüzyılı için Erdoğan'a oy istedi...
Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar, eser siyasetinin devam etmesi için 28 Mayıs'ta yapılacak seçimlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçilmesi gerektiğini savundu.

ERZURUMEKSPRES - Türkiye'nin bugün gelinen noktada bölgesinde lider ülke olarak söz sahibi olduğuna vurgu yapan Yaşar, birilerinin kuklası değil, yeri geldiğinde dünyaya kafa tutan liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden seçilmesi büyüyen ve gelişen Türkiye için şarttır''dedi.

28 Mayıs seçimleri öncesinde saha çalışmalarına hız veren Başkan Yaşar, AK Parti'nin eser siyaseti karşısında muhalefetin hayali vaatlerden öteye gidemediğini savundu. Başta milli savuma sanayi olmak üzere  sağlıktan eğitime, tarımdan hayvancılığa ve yerli otomobile varıncaya kadar bir çok alanda gelişimi vatandaşın gördüğünü ifade eden Yaşar, ''Bir tarafta tek tek eserlerini sıralayan bir lider, diğer tarafta geçmişte genel müdürlük yaptığı kurumu batırma noktasına getirmiş bir aday. Türkiye'nin riske edecek zamanı yok. Vatandaşın 28 Mayıs'ta elini vicdanına koyarak gereğini yapacağından hiç bir endişemiz yok. İstikrar sürsün Türkiye Büyüsün diye başta Çat'lı hemşerilerim olmak üzere tüm vatandaşlarımızın Pazar Günü sandığa giderek oylarını kullanmalarını Ak kadroları bir kez daha iktidara taşımalarını hasseten talep ediyorum''dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.