GÜNDEM Haber Girişi : 06 Eylül 2021 22:56

Çat'a doğalgaz müjdesi...

Çat'a doğalgaz müjdesi...
Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar'ın gayretleri sonuç verdi. Çat doğalgaza kavuşuyor...

ERZURUMEKSPRES - Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar'ın, ''İlçenin kalkınması ve gelişmesinde büyük rol oynayacak'' dediği Doğalgaz için müjdeli haber geldi. Çat ilçesi 2022'de doğalgaza kavuşuyor. 

Vatandaşı rahata kavuşturacak Doğalgaz'ın en büyük hayallerinden biri olduğu belirten Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar, ''Yoğun gayret gösterdik. Çat ilçemiz çok istediği Doğalgaza kavuşuyor. 2022 programına alındı. İnanıyorumki, ilçemizin gelişmesinde ve kalkınmasında önemli bir rol oynayacak''dedi.

AK Parti'nin hizmette sınır tanımadığını da ifade eden Başkan Yaşar, ''İlçe halkının doğalgaz hayali artık gerçekleşiyor. Bu süreçte bizlerden desteğini esirgemeyen, biran olsun bizi yalnız bırakmayan AK Parti Erzurum Milletvekillerimiz Zehra Taşkesenlioğlu Ban'a, Prof. Dr. Recep Akdağ'a, İbrahim Aydemir'e, Selami Altınok'a, il başkanımız Mehmet Emin Öz've Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'e teşekkür ederim. Projeyi değerli vekillerim ve başkanlarımın desteğiyle 2022 proğramına aldırdık'' diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.