SİYASET Haber Girişi : 30 Nisan 2024 12:06

Can Eş, Koltuklarını hizmet için değil, rant için bırakmak istemiyorlarmış

Can Eş, Koltuklarını hizmet için değil, rant için bırakmak istemiyorlarmış
Cumhuriyet Halk Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, seçim sonrası CHP’li adayların devraldığı belediyelerdeki borçlara atıfta bulunarak, “ Koltuklarını hizmet için değil, rant için bırakmak istemiyorlarmış.” dedi.

Şenkaya Belediye Başkanı Görbil Özcan, görevi devraldıktan sonra sosyal medya hesaplarından Şenkaya Belediyesindeki ekonomik durumu paylaştı. Belediyenin 108 milyon 391 bin lira borçlu olduğunun açıklandığı raporda ayrıca, 5 kişinin çalışmadığı halde belediyeden maaş aldığı, 2023 yılı temsili ağırlama giderinin 2,5 milyon lira olduğu, Seçim günü Belediyeye fatura edilen 425 kilo etin bedelinin 189 bin TL olduğu, gibi detaylarda bulunuyor.

 

 

Konu ile ilgili bir açıklama yapan, Şenkayalı CHP İl Başkanı Serhat Can Eş, “ Milletin parasını nasıl har vurup harman savurmuşlar. Belediyelerin tabi ki borcu olabilir. Ama borcun karşılığında hizmet de olur. Bakın Şenkaya’ya bu güne kadar ne hizmet yapılmış. Bir ilçe Belediyesinin temsili ağırlama gideri bir yıllık nasıl 2,5 milyon lira olur. Allahtan korkun, kimi ağırladınız? Seçim günü aldığınız 425 kilo eti kime yedirdiniz? Siz ki güya İslam ahlakından beslendiğinizi iddia ediyorsunuz, bu mu sizin İslam anlayışınız? 5 kişi hiç işe gelmeden nasıl maaş alır, hiç mi Allah’tan korkmadınız?

 

Şenkaya belediyesini adeta bir enkaza çevirmişler. Ama hemşerilerim merak etmesin, el birliğiyle hepsinin üstesinden geleceğiz. Onlar koltuklarını rant için bırakmak istemiyorlarmış, biz hizmet için geldik, sosyal belediyecilik için geldik.” Dedi.   

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.