GÜNDEM Haber Girişi : 24 Kasım 2021 10:42

ÇAĞDAŞ TOPLUMLARIN SIRRI ÖĞRETMENLERDİR.

ÇAĞDAŞ TOPLUMLARIN SIRRI ÖĞRETMENLERDİR.
GELECEK Partisi Erzurum İl Başkanı Mustafa Zinnur Kara 24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Kara mesajında şunları söyledi; " Çağdaş toplumların başarılarının arkasındaki sır nitelikli bir eğitim öğretimden kaynaklanmaktadır. Bugün ülkece yaşadığımız sorunların temelinde donanımlı bir eğitimden geçmemiş, liyakatsiz kadroların iş başında bulunmaları gerçeği yatmaktadır. Gelecek Partisi olarak ; toplumun kalkınmasında iyi bir eğitim öğretim sürecinin büyük rol oynadığının ve bu rolün yerine getirilmesinde mihenk taşı olan öğretmenlerimizin kıymetinin farkındayız. 

 

 

 


Ülkemizi ve gelecek yarınlarımızı emanet edeceğimiz, genç nesillerimizi bilgi, beceri ve güzel ahlakla donatma gayretiyle her türlü fedakarlıkta bulunan, aydınlık bir geleceğe ışık tutan, ekonomik sıkıntılara rağmen özveriyle kutsal görevlerini ifa eden değerli öğretmenlerimiz, Gelecek Partisi iktidarında hak ettiği ekonomik ve sosyal statüye kavuşacaktır. 

 

 

 


Başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, hayatını eğitim- öğretime adamış Sayın Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun ve Aydınlık yarınların inşası sürecinde büyük sorumluluk üstlenecek tüm öğretmenlerimizin, öğretmenler gününü kutlar, selam ve hürmetlerimizi sunarız.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.