GÜNDEM Haber Girişi : 05 Nisan 2021 15:20

BU YIL ÇAT İÇİN HİZMET YILI OLACAK

BU YIL ÇAT İÇİN HİZMET YILI OLACAK
ÇAT Belediye Başkanı Melik Yaşar, 2021 yılının Çat için hizmet yılı olacağını belirterek, ilçenin çehresini değiştirmek için önemli projelerin gerçekleştirileceğini belirtti.

ÇAT Belediye Başkanı Melik Yaşar, ERK Medya Grubu ziyaret etti. Genel Yayın Yönetmeni Sinan Özçaylak ile bir süre sohbet eden Yaşar, 2021'in Çat için değişimin başlayacağı bir yıl olacağını kaydetti. 

 

 

 

Belediye Başkanı Melik Yaşar, iki yıllık görev süresi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Göreve geldiği ilk günden bu güne yapılan hizmetlerle ilgili bilgiler veren Yaşar, bundan sonrası için umutlu konuştu. Yaşar, " Göreve geldiğimiz günden bu güne Çat'a en iyi hizmeti nasıl veririz diye elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Geçen süre zarfında rutin hizmetlerimiz dışında, Çat'da dönüşümü nasıl sağlarız diye kafa yorduk. Ciddi projeler geliştirdik. Bu projelerimizle ilgili Bakanlıklarla, Genel Müdürlüklerle görüşmelerimiz tamamlanmak üzere. 2021 yılı Çat için hizmet yılı olacak. İlçenin çehresini değiştireceğiz. Yapacağımız yatırımlarla hem kaynak üreteceğiz, hem de belediyemizi ekonomik olarak kendi kendine yeter bir hale getireceğiz." dedi... 

 

 

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ERK Medya Grup Genel Yayın Yönetmeni Sinan Özçaylak'ta, " Çat Erzurum'un en önemli ilçelerinden biri, ne yazık ki hizmet noktasında diğer ilçelerden geri kalmış durumda. Gerçekleştirilecek bu projelerle umarım bu fark önemli ölçüde giderilmiş olur." dedi... 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.