ASAYİŞ Düzenleme Tarihi : 10 Ocak 2022 23:30 Haber Girişi : 10 Ocak 2022 11:27

BU KEZ AŞÇI CİNSEL TACİZDE BULUNDU

BU KEZ AŞÇI CİNSEL TACİZDE BULUNDU
Erzurum’da Milli Eğitime bağlı lisede 17 yaşındaki kız öğrencinin okulun aşçısı tarafından cinsel tacize uğradığı iddia edildi. Göz altına alınan şahsın ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılması ilçede tepkilere sebep oldu.

Antalya’da tarikat yurdunda bir öğrenciyi katleden aşçıdan sonra Erzurum’da Milli Eğitime bağlı lisede yine bir aşçı tarafından 17 yaşındaki bir kız çocuğunun cinsel tacize uğradığı iddia edildi.

 

 

 

 

Erzurum’un Köprüköy ilçesine bağlı Yağan’da Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde aşçı olarak çalışan 34 yaşındaki M.A’nın, 17 yaşındaki A.A’yı bir çok kez taciz ettiği ortaya çıktı. Olayı okul idaresinin dikkati ortaya çıkardı. Okulun aşçısının A.A’yı taciz ettiği, okul idaresinin kamera kayıtlarını incelemesi sonrası ortaya çıktı.  Olayın ortaya çıkması sonrasında göz altına alınan M.A’nın ifadesi alınması sonrasında serbest bırakılması ilçeyi ayağa kaldırdı. Yağan sakinleri okula gelerek protestoda bulundu. Okul idaresiyle görüştü.

 

 

 

 

 

 

 

 

Olayı haber alır almaz okula giden İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz, “Şahsı derhal açığa alıp idari ve adli soruşturma başlattık. Yaşanan talihsiz olayın kabul edilebilir hiçbir tarafı yoktur. Bu tip şahısların eğitim sistemimiz içinde barınması mümkün değildir.” dedi.

 

 

 

 

Olayla ilgili ulaştığımız A.A’nın babası Ş.A savcılığa tekrar şikayette bulunduğunu, şahsın serbest kalmasının kabul edilebilir olmadığını ifade etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ayşe Altun 01 Şubat 2022 23:54

    Ne biçim insansın ya sen Hiçmi Allahtan korkmadin ya kızın yasinda kızın ne adalet var ne hak var allah aşkına ne biçim adalet budur ya lütfen susmayin böyle şeylere Burdan cumhur başkanıma sesleniyorum adalet nerede hak nerede bunlar elini kolunu salliya salliya disarda dolaşırken biz Anneler çocuklarımız için tedirgin oluyoruz bir kiz çocuğudur bu lütfen adalet hak ve hukuk istiyorum

  • Aynur Süme 12 Ocak 2022 20:53

    Böyle insanların okullarda barinmasi ve serbest kalması son derece acı verici sonuçta bir genç kız daha çocuk olan birine dokunması bile yanlisken tacizde bulunması çok acı verici şahsın serbest kalması tutuklanmamasi dahada acı verici hani adalet hani kadın hakları hani çocuklarımızın hakları bugün susarsiksa yarın bizim başımıza gelmeyeceği ne malum ben iki kız çocuğu annesiyim kendimi yerlerine koyuyorum kafayı yerdim bu insanın tutuklanması gerekli sadece işinden edilmesi değil böylesi elini kolunu sallayarak gezemez gezmemeli bunu gezdirenler utansın sonuçta kamera kayıtlarında çıkmış bu durum serbest bırakılması gercekten son derece acı verici adaletsizlik olarak görüyorum bir vatandaş olarak