SPOR Haber Girişi : 11 Mayıs 2024 09:48

Bu başarı rasyonel değil...

Bu başarı rasyonel değil...
Elmalı, Erzurumspor bir an önce şirketleşmeli...
Bu başarı rasyonel değil...

Erzurumlu tanınmış Hukuk İnsanı Avukat Ebubekir Elmalı, Erzurumspor'un Ümraniye stadında oynayacağı Eyüp maçı öncesinde, Maada İstanbul Restaurant'ta takıma bir yemek verdi. 

 

 

Kulüp BaşkanııAhmet'dal'ın da katıldğı moral yemeğinde, konuşan Avukat Ebubekir Elmalı, bu ekonomik şartlarda yakalanan bu başarının rosyonel olmadığına dikkat çekti.

 

 

 

 

 

 

 

 

Elmalı, " Futbol artık 1990'lardan sonra bir endüstüri haline geldi. Yani bir ticarethaneye döndü. Dolayısıyla sadece samimiyetle, sadece Erzurumluluk ruhu ile sürdürülebilir, istikrarlı bir başarının yakalanması mümkün değil. Şirketleyen, şirket kurarak bir değer üreten ve bu değeri pazarlayan futbol takımlarının bütçeleri karşısında, yarışmamız mücadele etmemiz, mümkün değil. Yani taşıma suyla bu değirmeni döndürmek mümkün değil. Bu vesile ile Erzurumspor FK'nın da şirketleşme sürecinin tartışılmaya başlanması gerekiyor." dedi.       

 

 

 

                                                     

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.