SİYASET Haber Girişi : 04 Mart 2024 13:05

Bozan, Sadık Çat Erzurum'a ihanet etti.

Bozan, Sadık Çat Erzurum'a ihanet etti.
Yeniden Refah Partisi'nin görevden el çektirdiği İl Başkanı Adnan Bozan, Sadık Çat'ın iddialarına belgelerle yanıt verdi. Bozan'ın, Çat'ın adaylığı açıklandığı 13.30'dan sadece yarım saat sonra görevden alındığı ortaya çıktı.
Bozan, Sadık Çat Erzurum'a ihanet etti.

20 Şubatta İl Seçim kuruluna evrakları yetiştirilemediği için aday olamayan Sadık Çat, yaptığı basın toplantısında bu işin sorumlusunun Adnan Bozan olduğunu ve evraklar yetişmediği için görevden alındığını iddia etmişti. Çat, "adaylığımız kendisine tebliğ edildikten sonra, partiyi kilitleyip gidiyor telefonlarına ulaşılamıyor." diyerek, Bozan'ın süreci maksatlı olarak sekteye uğrattığını iddia etmişti. 

 

 

ERK Haber Tv ekranlarında yayınlanan Yerel Zaman programına katılan eleştirilerin odağındaki isin Yeniden Refah Partisi İl Eski Başkanı Adnan Bozan, iddilara belgeleriyle yanıt verdi. 

 

 

Meğer Bozan akşam saat beşten sonra değil, saat 2 de görevden alınmış. 

Parti Genel Merkezi'nin İl Seçim Kuruluna gönderdiği görevden alma yazısını yayında okuyan Bozan, bana Çat'ın adaylığı saat 13.30'da tebliğ edildi. Bu tebliğden sadece yarım saat sonra saat.14.00'da görevden alınmışım. ve Saat 14.05'te de Ahmet Mustafaoğlu İl Başkanı olarak atanmış. dedi. 

 

 

Kendisinin partiyi kilitlediği telefonlarına ulaşşılamadığı iddilarına da belgeyle yanıt veren Bozan, Parti İl Binası önünü gören güvenlik kamera kayıtlarını paylaşarak, Partiden saat.17.00'dan sonra çıkış yaptığını da kanıtladı. 

 

 

Sadık Çat'ın Erzurum'a ihanet ettiğini dile getiren Bozan, " Tek gaye bizim önümüzü kesmek, bir sonraki milletvekilliği seçiminde kendisinin listenin birinci sırada olmasını garantilemek. Sadık Çat, nefsine yenilip, partimize, şehrimize ihanet etmiştir." dedi. 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.