SPOR Haber Girişi : 07 Haziran 2021 16:33

BOMBA İDDİA... ERÇİMSAN A.Ş. ERZURUMPOR'A TALİP Mİ OLUYOR?

BOMBA İDDİA... ERÇİMSAN A.Ş. ERZURUMPOR'A TALİP Mİ OLUYOR?
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in geçtiğimiz hafta gündeme bomba gibi düşen "Erzurumspor'dan çekiliyoruz" açıklamasının yankıları sürerken, gündeme bomba gibi bir iddia düştü.

ÖZEL HABER

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in geçtiğimiz hafta gündeme bomba gibi düşen "Erzurumspor'dan çekiliyoruz" açıklamasının yankıları sürerken, gündeme bomba gibi bir iddia düştü. Erzurumspor'a bugüne kadar uzak kalan ve tüm sponsorluk tekliflerini geri çevirerek, cuzi miktarlarda bağışlarla "günü kurtaran" Aşkale Çimento'nun ERÇİMSAN markasıyla Erzurumspor'a talip olmaya hazırlandığı iddiası ortaya atıldı. 

 

 

 

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet sekmen'in bir TV programındaki açıklamalarının ardından konuyu gündemine aldığı iddia edilen Aşkale Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik'in "Erzurumspor'a sahip çıkma vakti geldi" diyerek, kollarını sıvadığı ve yönetim oluşturma konusunda oğlu Fatih Yücelik'i görevlendirdiği öne sürüldü. 

 

 

 

 

Hafta sonunda yakın çevresiyle de istişarelerde bulunduğu ileri sürülen Yücelik'in, "Aşkale Çimento satın alınırken Erzurum'un bize verdiği desteği unutmam mümkün değil. Şimdi bu borcu ödemenin vakti geldi" sözleriyle yakın dostlarını da işin içerisinde dahil etmek istediği belirtiliyor. 

 

 

 

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in de Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu içerisinde yer alan Aşkale Çimento'dan gelecek talebe olumlu cevap vereceği de ifade edilirken, iddialarla ilgili Yücelik'in bir kaç gün içerisinde açıklama yapması bekleniyor.  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.