SİYASET Haber Girişi : 29 Mart 2024 17:44

Biz gönül kırmaya değil, gönüllere girmeye talibiz.

Biz gönül kırmaya değil, gönüllere girmeye talibiz.

Seçimlere artık sayılı saatler kala bir açıklama yapan Yeniden Refah Partisi Aziziye Belediye Başkan Adayı Emrullah Akpunar, “ Seçim demokrasinin bir güzelliği, seçim çalışmaları kapsamında kimseyi ötekileştirmeden, diğer adayları eleştirmeden, kendi projelerimizi anlatarak hemşerilerimizle bir araya gelerek süreci yönettik. Bizim dilimiz sevgi dili.” dedi.

 

 

 

Amacının siyaset yapmaktan öte Aziziye’ye hizmet olduğunu dile getiren Akpunar, “ Biz makam mevki hırsıyla hareket etmiyoruz. Bizim derdimiz Aziziye seçmenine hizmet etmek, ilçeyi hak ettiği yere getirmek. 3 ay boyunca sahada aktif bir biçimde çalıştık. Gönüllere dokunmaya, dertleri dinlemeye gayret gösterdik. Biz gönül kırmak için değil, gönüllere girmek için bu yola çıktık. Dolayısıyla bizim dilimizden diğer adaylara hakaret duymadınız, sevgi barış, kardeşlik dışında kimseye hakaret etmeden, belden aşağı vurmadan, haksız eleştiri yapmadan, çalışmalarımızı tamamladık. Bize bu süreçte sabreden, haneleri, gönüllerini açan, tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. Onların ilgisi teveccühü, bizlere güç kuvvet verdi. Bu süreçte elimizden geldiği kadar kimseyi incitmemeye gayret gösterdik, ancak yine de istemeden üzdüğümüz, kırdığımız kardeşlerimiz varsa hepsi haklarını helal etsinler. Bizler Aziziye’yi seçimden seçime hatırlamıyoruz. Kazansak da kaybetsek te yine hemşerilerimizle hemhal olmaya, elimizden geldiğince ilçemiz için çalışmaya gayret göstereceğim. Ancak şunu çok iyi biliyorum ki, Pazar günü sandığa gidecek olan seçmenimiz, doğru ile yanlışı, adil olanla, olmayanı, riya edenle samimi olanı, hakaret edenle, tehdit edenle, sevgi dili kullananı ayırt edecektir. Biz yirmi yıldır yapılmayanları yapmaya talibiz. Biz seçmenin oyunu cebinde gören, Aziziye’yi çantada keklik zannedenlere bu seçmen gerekli cevabı sandıkta verecektir.” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.