SPOR Düzenleme Tarihi : 17 Ekim 2020 14:51 Haber Girişi : 17 Ekim 2020 14:56

Birebir Futbol'dan yeni stadyum için öneri...

Birebir Futbol'dan yeni stadyum için öneri...
Erkhaber TV ekranlarında yayınlanan Levent Akpınar ve Orkun Çizmeli'nin sunduğu Birebir Futbol programında pandemi nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) stadyumlara sadece locaların yüzde 50'si kadar seyirci alma kararı tartışıldı.

Erkhaber TV ekranlarında yayınlanan Levent Akpınar ve Orkun Çizmeli'nin sunduğu Birebir Futbol programında pandemi nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) stadyumlara sadece locaların yüzde 50'si kadar seyirci alma kararı tartışıldı.

 

 

 

Erzurumspor'un maçlarını oynadığı Kazım Karabekir Stadyumu'nda "loca" olmaması nedeniyle TFF'nin Mavi Beyazlı taraftarlara izin vermediğine dikkat çekilen programda, kente mutlak suretle yeni bir stadyum yapılması gerektiğinin altı çizildi. 

 

 

 

Gazeteci Orkun Çizmeli, Kazım Karabekir Stadyumu'nun 2011 Kış Oyunları kapsamında yeniden yapılmasına karşın, dönemin yöneticilerinin "ufuksuzluğu" nedeniyle günümüz şartlarına uygun yapılamadığını savundu ve "O dönemin Büyükşehir Belediye BAşkanı Ahmet Küçükler ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar'ın neden olduğu bu yanlışın bedelini niye Erzurumspor taraftarı, Erzurum halkı ödemek zorunda bırakılıyor?" diye sordu. 

 

 

 

Yeni stadyumun yapılabilmesi için en doğru adresin Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen olduğunu öne süren Orkun Çizmeli, "Hiç başka adrese gitmeye gerek yok. Bu taraftarın derdinden anlayacak tek bir siyasetçi var, o da Mehmet Sekmen'den başkası değil. Bu konuyu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a en doğru şekilde anlatacak kişi de Mehmen Sekmen'in ta kendisidir. Dolayısıyla bütün Erzurumspor taraftarını, sosyal medya üzerinden Başkan Sekmen'e stadyum isteklerini ve beklentisini aktarmaya davet ediyorum" önerisinde bulundu... 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Mevlüt tercan 18 Ekim 2020 11:31

    Aynen katiliyorum bu işi ancak Siemens çözebilir