GÜNDEM Haber Girişi : 26 Şubat 2022 12:06

BİRDAL MÜDÜR DEĞİL FUAT MÜDÜR ALMIŞ 

BİRDAL MÜDÜR DEĞİL FUAT MÜDÜR ALMIŞ 
Gençlik Merkezindeki bordo mavi renkler tartışma konusu oldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapımı tamamlanan 200 Yataklı Sporcu Kamp Eğitim Merkezi'nin tefrişatında Trabzonspor'un renklerinin kullanılması tartışmalara neden oldu. Haberin yayınlanması üzerine ciddi tepkiler oluşurken, bordo mavi renklerle donatılan gençlik merkezinin malzemelerin 9. ayda, Fuat Taşkesenligil müdürken alındığı iddia edildi. 

 

 

 

Kısa bir süre önce Trabzon'dan Erzurum'a atanan Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk'ün sosyal medya hesabından paylaşılan tesisin son fotoğraflarında, Trabzonspor'un renklerini oluşturan bordo-mavi sandalyeler dikkat çekti.  

 

 


Kazım Karabekir Stadyumu'nun yanında yıkılan yüzme havuzunun yerine inşa edilen Sporcu Kamp Eğitim Merkezi'nin tefrişatı için kullanılan renkler tepkilere neden oldu. Şehrin futbol kulübü Erzurumspor’un renkleri yerine bordo mavi renklerin tercih edilmesi, başta Erzurumspor taraftarları olmak üzere bir çok kesim tarafından tepkiyle karşılandı. 

 

 

 


Gelen yoğun tepkiler sonrasında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri ise olayı "tesadüf" olarak açıklamakla yetindi. Malzeme siparişlerinin Birdal Öztürk öncesi, Fuat Taşkesenligil il müdürüyken verildiğini ve renklere dikkat etmediklerini, Erzurum’da böyle bir hassasiyetin olabileceğini tahmin etmediklerini söylediler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.