SİYASET Haber Girişi : 23 Şubat 2021 11:32

BİNGÖL, SİYASİ PARTİ GEZİLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

BİNGÖL, SİYASİ PARTİ GEZİLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

DEVA Parti'si Erzurum İl Başkanı Vahit Bingöl'ün başlattığı siyasette diyalog rüzgarı esmeye devam ediyor. Daha Önce İYİ Parti, CHP ve Gelecek Partisi'ni ziyaret eden DEVA Partisi Erzurum İl Başkanı Vahit Bingöl, Saadet Partisi, Yeniden Refah Partisi ve Büyük Birlik Partisi'ni ziyaret ederek, Erzurum'un sorunlarına ortak çözüm bulma önerisini bir kez daha yeniledi... 

 

 

 

Yeniden Refah Partisini ziyaret eden Vahit Bingöl, " 'İstişare, pişmanlığa karşı kaledir.' diye buyuruyor Hazreti Peygamber, bizde bu düsturla yola çıktık. Erzurum'u dert edinen bütün siyasi partilerle bir araya gelerek, şehrin sorunları ile ilgili istişarelerde bulunuyoruz. Neler yapılabileceğini değerlendiriyoruz. Birlikte Rahmet, ayrılıkta Azap vardır. Belki de birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz günlerden geçiyoruz. Siyasi görüşü ne olursa olsun, insanımızla Erzurum ortak paydasında buluşabiliriz" dedi.. 

 

 

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yeniden Refah Partisi Erzurum İl Başkanı Fatih Kaylı, Parti Genel Merkezi tarafından yayınlanan Milli Kaeynaklar Kitabını Başkan Bingöl'e hediye etti. 

 

 

Ardından Büyük Birlik Partisi Erzurum İl Başkanlığını ziyaret eden Bingöl ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Ahmet Eşref Yılmaz'la bir süre sohbet etti. Bingöl, Merhum Genel Başkan Muhsin Yazıcıoğlu'nun Türk siyasetinde yaşantısı ve duruşuyla özel bir yeri olduğunu belirterek, genç başkan Yılmaz'a Erzurum için ortak akıl üretme noktasında çağrıda bulundu. 

 

 

 

Saadet Partisi Erzurum İl Başkanı Faik Çalık'ı da ziyaret eden Bingöl, günü esnaf gezileri yaparak tamamladı... 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.