SİYASET Haber Girişi : 12 Haziran 2022 18:43

BİNGÖL, KONGRE CADDESİ ESNAFINI DİNLEDİ

BİNGÖL, KONGRE CADDESİ ESNAFINI DİNLEDİ
DEVA Partisi Erzurum İl Başkanı Vahit Bingöl ve teşkilat üyeleri Kongre Caddesi esnafıyla bir araya geldi. Bingöl, " Esnafın derdi her geçen gün büyüyor" dedi.

DEVA Partisi Erzurum İl Teşkilatı esnaf ziyaretlerinİ sürdürüyor. Bu kapsamda Kongre Caddesi Esnafını ziyaret eden Deva Partisi Erzurum İl Başkanı Vahit Bingöl ve ekibi, esnafa bir dokundu bin ah işitti.

 

 

 

 

 

Sıkıntılarını Başkan Bingöl'e anlatan esnaflar, " SSK, BAĞKUR Primlerimizi ödeyemiyoruz. Yaptığımız işle dükkanlarımızın kirasını bile çıkarmakta zorlanıyoruz. Elektrik Doğalgaz faturalarının altından kalkmak mümkün değil. Her geçen gün gelen zamlar vatandaşın alım gücünü de azaltıyor. Siftah etmeden dükkan kapattığımız günler oluyor." dediler. 

 

 

 

 

 

 

 


DEVA Partisi Erzurum İl Başkanı Vahit Bingöl, gezi sonrası yaptığı açıklamasında şunları söyledi;   "Hangi kesime gidiyorsak dertleri hep aynı. Özellikle son zamanlarda artan hayat pahallılığı karşısında vatandaşlarımız ne yapacağını şaşırmış durumda. Esnafımız çok dertli. Sattığı ürünü yerine koyamayan hatta ve hatta kirasını bile ödemekte güçlük çeken esnaflarımız en kötü günlerini geçiriyor. Dertli olan sadece esnaflarımız değil tabiki, öğrenci dertli, memur dertli, Emekli dertli, işçi dertli, çitçi derli. Tabiri caizse dert bir değil elvan elvan. Vatandaşımızı en çok üzense, yaşanan bu kriz karşında ülkeyi yönetenlerin vurdumduymaz tavrı. Ülke insanının içinde bulunduğu şartlar umurlarında bile değil. Saraylarında oturup, ahkam kesmeye devam ediyorlar. Gittiğimiz her yerde insanlarımızın yaşadığı sıkıntı ve sorunların ne denli büyük olduğuna şahit oluyoruz. Ama söz olsun bu dertlere ve umutsuzluğa DUR diyeceğiz" dedi. 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.