GÜNDEM Haber Girişi : 04 Haziran 2021 14:47

Bingöl, ilçe gezilerini sürdürüyor...

Bingöl, ilçe gezilerini sürdürüyor...
İlçe gezilerine hız kesmeden devam eden DEVA Partisi İl Başkanı Vahit Bingöl'ün bugünkü durağı Karayazı oldu.

ERZURUMEKSPRES - İlçe gezilerine hız kesmeden devam eden DEVA Partisi İl Başkanı Vahit Bingöl'ün bugünkü durağı Karayazı oldu. Bingöl ve beraberindeki heyet Karayazı'da bir dizi temaslarda bulundu.

 

 

İlçe halkının sorun ve taleplerini dinleyen Bingöl yaptığı açıklamada; ‘’Allah can sağlığı verdiği müddetçe kapı kapı dolaşıp halkımızın sesi olacağız. Halkımızı Seçim zamanIarı hatırlayıp, seçim bittikten sonra unutan zihniyetin ezberini bozmaya devam edeceğiz. Şu ana kadar gezdiğimiz ilçelerin hepsinde büyük sorunlar var. Bunların en büyüğü geçim sıkıntısı olsa da alt yapı sorunları çok fazla. Günde sadece iki saat suyla buluşan yerler gördük. Pandemi şartlarında devam eden online eğitimden bir çok öğrenci faydalanamadı. "Tablet veya bilgisayarımız yok hadi onları bulsak birçok yerde İnternet erişimi yok" diye sıkıntılarını dile getiriyor insanlar. Teknoloji çağında, Pandemi olmasa bu eksik hizmeti belki de bu kadar kolay öğrenemeyecektik. Sadece teknoloji anlamında değil, destek ve teşvikler konusunda da hükümetin sınıfta kaldığını, yurttaştan dinliyoruz’’dedi.

 

 

Ziyaretlerinde coşkuyla karşılandıklarını da ifade eden Bingöl, ‘’ Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan Bey ve Partimize müthiş bir teveccüh var. Bugün Karayazı ilçemizde bir daha şahit oldum ki halkımız bize inanıp güveniyor. Bizler son nefesimize kadar bu vatanın evlatlarına hizmet edeceğiz. Bu teveccüh heyecanımızı kat kat arttırıyor. Halkımızı hakettiği muasır medeniyetler seviyesine yükseltecek tüm politika ve projelerimiz hazır. Bu ideal uğruna gece gündüz çalışacak genç ve dinamik kadrolarımız var. Güzel vatanımızın Kadim şehri Erzurum'un bugün olduğu gibi yarın da her karışını gezecek, her kesimden halkın sıkıntılarını dinleyip çözüm üreteceğiz. Enerjimizi kavga ve ötekileştirme için değil, halka hizmet birlik ve beraberlik için harcayacağız.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.