GÜNDEM Haber Girişi : 12 Mayıs 2022 23:07

Bingöl: İbrahim Erkal'ı unutmadık, unutmayacağız...

Bingöl: İbrahim Erkal'ı unutmadık, unutmayacağız...
DEVA Partisi Erzurum İl Başkanı Vahit Bingöl, Erzurumlu sanatçı İbrahim Erkal'ın vefat yıldönümü sebebiyle bir mesaj yayınladı.

ERZURUMEKSPRES - DEVA Partisi Erzurum İl Başkanı Vahit Bingöl, Erzurumlu sanatçı İbrahim Erkal'ın vefat yıldönümü sebebiyle bir mesaj yayınladı.

 

 

 

Erzurum'un "Canısı" Erkal'ın yerinin hiçbir zaman doldurulamayacağını vurgulayan Bingöl, onun hayat mücadelesinin gelecek nesillere örnek teşkil edeceğini belirtti. Erzurum’un Narman ilçesinde dünyaya gelip yokluk ve imkansızlıklar içerisinde müziğin zirvesine çıkmanın takdir edilecek büyük bir başarı olduğunu anlatan Bingöl, ruh dünyasını sanatına da yansıttığını ifade ederek şöyle devam etti:

 

"Gurbet ellerde çok zorluklar çektiğini biliyoruz. Erzurum aşığı bir insandı. Şehrin tanıtımı ve kalkınması için var gücüyle çalıştı. Erzurum’a Gel parçasıyla adeta doğduğu topraklarıyla bütünleşti. Her daim hislerimize tercüman oldu. 'Neyine güveneyim de get yalan dünya' diyerek hayatın boş ve anlamsız olduğunu vurguladı. İhtiyaç sahiplerinin elinden tutmaya çalıştı. Maalesef aramızdan çok genç bir yaşta, 49 yaşında ayrıldı. Kendisine bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum. Yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı mesajımı iletiyorum. Onu unutmadık, unutmayacağız."

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.