SİYASET Haber Girişi : 21 Mayıs 2022 18:46

BİNGÖL, DEVA PARTİSİ TEK BAŞINA İKTİDAR OLACAK

BİNGÖL, DEVA PARTİSİ TEK BAŞINA İKTİDAR OLACAK
DEVA Partisi'nin Gaziantep mitingine katılan Erzurum İl Başkanı Vahit Bingöl, " Miting alanı gösterdi ki DEVA Partisi tek başına iktidara yürüyor." dedi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Partisinin ilk mitingni Gaziantep'te yaptı. Daha önce Demokrasi Meydanında yapılması planlanan mitinge valilik izin vermemişti. Oldukça kalabalık bir meydanda halka seslenen Babacan, " Yeni yasa ile 'DEVA'nın işi bitti' dediler. Bütün köşe yazarlarını ortaya saldılar. Biz de ne dedik? Seçim masa başında kazanılmaz, meydanda kazanılır dedik. Hodri meydan dedik. İstediğiniz kadar seçim yasasını değiştirin, valiliği maşa olarak kullanın. Siz DEVA'yı engellemeyi ancak rüyanızda görürsünüz." dedi. 

 

 

 

 

 

 

Gaziantep Mitingine katılan Erzurum İl Başkanı Vahit Bingöl'de yaptığı açıklamada " Tüm engellemelere rağmen Gaziantepli, çarenin DEVA'da olduğunu Türkiye'ye gösterdi. Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan'ı dinlemek için miting alanına akın eden Antepliler, seçimde mühürlerini 'Damla'ya basarak DEVA Partisi'ni tek başına iktidara taşıyacaklarının sinyalini verdi." dedi. 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.