SİYASET Haber Girişi : 16 Temmuz 2021 12:25

Bingöl: DEVA’mız 1 yılda halkımıza umut ışığı oldu

Bingöl: DEVA’mız 1 yılda halkımıza umut ışığı oldu
DEVA Partisi Erzurum İl Başkanı Vahit Bingöl, partinin 1. kuruluş yıldönümünde bir kutlama mesajı yayımladı.

ERZURUMEKSPRES - DEVA Partisi Erzurum İl Başkanı Vahit Bingöl, partinin 1. kuruluş yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Bu bir yıl zarfında Genel Başkan ve teşkilatlarla birlikte çok başarılı çalışmalara imza attıklarını belirten Bingöl, ''DEVA Partisi'nin adını en ücra köşelere taşıyarak problemlerin çaresinin biz olduğunu anlattık ''dedi.

 

Bingöl mesajında şu ifadelere yer verdi;

 

''Birlikte çalışmaktan onur duyduğum Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan'ın, 16 Temmuz 2020 tarihinde tarafıma DEVA Partisi Erzurum Kurucu İl Başkanlığı görevini tevdi etmesinin üzerinden tam 1 yıl geçti. 

 

Bu bir yıl zarfında Genel Başkanımız ve teşkilatlarımızla birlikte çok başarılı çalışmalara imza attık. Erzurum'un 20 ilçesinin 17 tanesinde kongrelerimizi gerçekleştirdik. 3 ilçemizde de teşkilatlanmamızı tamamladık.

 

Türkiye'de DEVA Partisi olarak ilk kongremizi Erzurum'da yaptık. Erzurum İl Kongremizi gerçekleştirdikten sonra sahaya indik ve vatandaşlarımızla buluşmaya başladık. Şehir merkezimiz başta olmak üzere bütün ilçelerimizde, il yönetimimizle birlikte birkaç defa esnaf gezileri yaptık. Halkımızın sıkıntılarını dinledik, çözümlenmesi için not aldık. DEVA Partisi'nin adını en ücra köşelere taşıyarak problemlerin çaresinin biz olduğunu anlattık.

 

Ziyaretlerimizde halkımızın yoğun ilgi ve teveccühüyle karşılaştık. DEVA Partisi, karamsarlık içerisine düşen milletimize bir umut ışığı oldu. Teşkilatlarımız gece-gündüz demeden kadın ve gençlik kollarıyla birlikte saha çalışmaları yaptı. Tek hedefimiz, iktidara gelip halkımızı, içine düştüğü bu karanlık tünelden çıkarmaktır.

 

Başladığımız günden bugüne kadar hiçbir menfaat beklemeden teşkilatlarımızın oluşmasına katkı sağlayan yönetim kurulu üyelerimize, ilçe başkanlarımız ile yönetimlerine, kadın ve gençlik kollarımıza, mahalle temsilcilerimize, gönüllülerimize, üyelerimize çalışmalarından dolayı şükranlarımı sunuyorum.

 

İl Başkanlığı görevini şahsıma tevdi eden başta Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan olmak üzere partimizin tüm yetkililerine şahsım ve kurucu üyelerimiz adına teşekkür ediyorum.

 

Bundan sonra da aynı heyecan, aşk ve şevkle çalışıp aydınlık gelecek için gayret göstereceğimizden halkımızın kuşkusu olmasın. Amacı milletine ve devletine hizmet etmek olan herkese partimizin kapıları sonuna kadar açıktır.

 

Erzurumlu İbrahim Hakkı Hazretleri ne güzel demiş:

 

Hak şerleri hayr eyler

Zan etme ki ğayr eyler

Ârif ânı seyr eyler

Mevlâ görelim neyler

Neylerse güzel eyler

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.