SİYASET Haber Girişi : 16 Ekim 2022 12:45

BİNGÖL'DEN MİTİNG AÇIKLAMASI

BİNGÖL'DEN MİTİNG AÇIKLAMASI
Bingöl: Bir yerde acı var iken miting düzenlememiz hoş olmazdı

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisinin Cuumartesi günü düzenleyeceği mitingi Bartın’ın Amasra ilçesinde yaşanan maden faciası nedeniyle iptal edilmişti. Konuyla ilgili açıklamada bulunan DEVA Partisi Erzurum İl Başkanı A. Vahit Bingöl, “Bir yerlerde acı varken bizim burada miting düzenlememiz hoş olmazdı”dedi.

 

 

 

 

Bingöl, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Dünyanın itibar ettiği ülkemizin umudu olan Yusuf yüzlü Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan Bey bugünkü miting için Erzurum’da bulunuyordu. Ancak dün akşam saatlerinde Bartın’nın Amasra ilçesindeki yaşanan elim olaydan dolayı maalesef mitingimizi iptal ettik. Bir yerlerde acı varken bizim burada miting düzenlememiş hoş olmazdı, yanlış olurdu. Sayın genel başkanımızın takdirleri ile genel başkan yardımcılarımızın ve teşkilatımızın bilgileri dahilinde mitingimizi ileri bir tarihe erteledik.

 

 

 

 

 

 

Hepimizi yasa boğan acı olayda hayatını kaybeden madencilerimize Allah’tan rahmet, başta kederli aileleri olmak üzere tüm Türkiye’ye başsağlığı diliyoruz. Kalbimiz, Bartın’da arama kurtarma çalışmalarına katılan ekiplerle atıyor. Yaralanan madencilerimizin en kısa zamanda sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz.

 

 

 

Şunu gördük ki; sayın genel başkanımıza ve partimize çok ciddi büyük bir teveccüh var. İnşallah bunu ileri bir tarihte yeniden gerçekleştireceğiz. Bu nedenle ben özellikle Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan beye ve değerli eşi Ülkü Zeynep  Babacan hanımefendiye, genel başkan yardımcılarımıza, genel merkez yöneticilerimize, MKYK üyelerimize, kurucu üyelerimize, uzaktan ve yakından gelen bütün arkadaşlarımıza, parti teşkilatlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.