SİYASET Düzenleme Tarihi : 03 Kasım 2020 19:23 Haber Girişi : 03 Kasım 2020 19:31

BAŞKAN ORHAN'DAN MHP İL TİŞKİLATINA ZİYARET

BAŞKAN ORHAN'DAN MHP İL TİŞKİLATINA ZİYARET
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, bir süre önce yeniden İl Başkanlığına seçilen Naim Karataş'ı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, bir süre önce yapilan olağan kongre ile yeniden il başkanlığı görevine seçilen, Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanı Naim Karataş'a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Parti binasını ziyaret eden Orhan, " Cumhur ittifakı bizim için çok önemli. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'nin sergilediği duruş, her türlü takdirin üzerindedir. Bizde yerelde bu birlikteliği pekiştirmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz" dedi.

 

 

 

MHP İl başkanı Naim Karataş'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, " Sürekli belediye başkanlarımızla istişare halindeyiz. Hizmet noktasında vatandaşlarımızın taleplerini iletiyoruz ve karşılık alıyoruz. Bu memnuniyet verici" şeklinde konuştu.

 

 

Başkan Orhan, Karataş'a Aziziye Belediyesi bünyesinde üretilen geleneksel ehram ürünlerinden hediye etti. 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.