SİYASET Haber Girişi : 28 Mart 2024 14:09

Başkan Can Eş'ten seçmene çağrı

Başkan Can Eş'ten seçmene çağrı
CHP Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, Pazar günü yapılacak seçimler öncesinde seçmene çağrıda bulundu.

CHP Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, Pazargünü yapılacak seçimlerin Erzurum'un yarınları için son derece önemli olduğuna dikkat çekerek, bütün seçmenlerin Pazar günü vatandaşlık vazifesini yerine getirmesi yönünde çağrıda bulundu. 

 

 

 

Erzurum için kader seçimi... 

İşimiz gücümüz Erzurum diyen Başkan Serhat Can Eş, " Bu seçim Erzurum'da iyi hizmet edecek yöneticiyi başa getirme seçimi. Erzurumlunun çantada keklik olmadığını, zamlardan yıldığını, geçinemediğini,  göstermenin yolu pazar günü yapılacak olan bu yerel seçimlerdir. Çat'tan Şenkaya'ya, Aşkale'den Oltuya, Erzurum'un bütün ilçelerinde güçlü isimlerle yola çıktık. Bu yerel seçimde Erzurum’da sizlere dayatılan adaylara mı oy vereceksiniz, yoksa kendi evlatlarınıza mı onun seçimi. Ekonomik sıkıntılara isyanınızı dile getirmek, en demokratik mesajı vermek için hepinizi CHP’ye ve ahlaklı adaylarına destek olmaya davet ediyorum. Bu seçim sağcı parti, solcu parti seçimi değil, bu seçim becerikli, ahlaklı, iyi hizmet edecek yöneticiyi başa getirme seçimi.

 

Bu seçim ucuz et, ucuz ekmek kuyruklarından bıkmış, Pazarlada çürük meyveleri satın almak için akşam saatlerini bekleyen, tarlasını ekemeyen, köyünden göçmek zorunda kalan, beslenme çantası boş olan  çocukların anne babalarının, geçinemeyen emeklinin yoksullaştırılmış Erzurum insanın  hükümete ders verme seçimi. 

 

Bunun için Pazar günü her Erzurumlu seçmeni, sandık başına gitmeye demokratik hakkını kullanarak, iktidara bir ders vermeye davet ediyorum." dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.