BAŞAKŞEHİR MAÇI ÖNCESİ ..

Erzurumspor, her türlü 3 engeli aşarak hedefine koymaya devam ediyor.. Yönetim -Teknik Heyet ve Futbolcular ile inanan taraftarlar kenetlenmiş durumda.

 

 

 

 

Bu tür puan mücadelesi verilen ligde tutunmaya çalışılan maçlarda en önemli konulardan birisi, herkesin sinirlerine hakim olmasıdır.. Sinirli ve gergin olmak, hakemle oynamak maç kaybettirir. Herkesin sinirlerine hakim olması takımın maçı 11 kişi tamamlaması gerektiğini aklından çıkarmaması gerekir.

 

 

 

 

Erzurumspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Süper ligde hiçbir Teknik adamın yapmadığı nezaketi her maçta göstermekte, maç sonucu ne olursa olsun hakemleri tebrik etmekte, hatta takımına gol atan oyuncuları bile bir baba şefkati ile sevmekte. Bizler elimizdeki değerlere sahip çıkmalıyız. Yılmaz Vural 67 yaşında olabilir ama, saygısı, tevazusu ve misafirperverliği onun şahsi artılarıdır. Erzurumspor’un adına yakışan davranışlardır. İnsan olmayı, insan olmayanlar öğrenmeli, biraz yontulmalı. Erzurumlu yiğit ve merttir. Sayın Vural da bizim adımıza yaraşır davranışlar sergilemektedir. Erzurumlu mağara adamı değildir! Kendini mağarada görenler olabilir, o da onların problemi..

 

 

 

Başakşehir geçtiğimiz yılın şampiyon takımı, düşmemek için aynı mücadeleyi veriyor. Erzurumspor korkup çekinecek bir takım değil.

 

 

 

 

Maç öncesi futbolcuların moral ve motivasyonu, sinirlerine hakim olmaları, maçı kazandırır. Erzurumsporlu futbolcular yürekleri ile oynarken takımın lokomotifi yüzbinlerce Erzurumspor taraftarının maç bitinceye kadar yüreklerinin akrep ve yelkovanının yönünün değiştirmemeleri, maç oynanırken bile ağızlarına gelen her kelimeyi sallamaları, maç olumlu biterse şakşakçılığa soyunmaları delikanlılığa sığmayan hareketlerdir .. Bu tipler zaten ‘dadaş ‘ değildir. Dadaşlık ta bunlara kalmamıştır

 

 

 

 

‘İnanmayan, desteklemez ‘ bu kadar basit. Maçın sokuruna göre şakşakçılığa gerek yok, Erzurumspor camiasının bu tür davranışlara da ihtiyacı yok. Mert olalım, dert olalım.

 

 

 

 

Takım Başakşehir maçına hazırlanmış, başında babacan hocası ile maçına çıkacaktır. Bize taktik vermek değil, başarı dilemek düşer.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.