SİYASET Düzenleme Tarihi : 17 Ekim 2020 15:34 Haber Girişi : 17 Ekim 2020 15:55

BABACAN, STK'LARLA BULUŞTU

BABACAN, STK'LARLA BULUŞTU
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin İl Kongresine katıldıktan sonra STK ziyaretleri gerçekleştirerek, esnafın ve tüccarın ve sanayicinin sorunlarını dinledi.

Demokrasi ve Atılım Partisi Genel Başkanı Ali Bababcan, geldiği Erzurum'da STK'larla buluştu. İlk Olarak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Rasim Fırat'ı makamında ziyaret eden Babacan, Esnafın sıkıntılarını dinledi.

 

 

 

 

 

ESOB Başkanı Rasim Fırat özellikle Pandemi sonrasında esnafın durumunun iyi olmadığına dikkat çekti. Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, " Sadec Erzurum'da değil, Türkiye genelinde esnafın ciddi sorunları var. Bizler bu sorunların çözümü için yola çıktık, Biz ülkemizin topyekûn dört bir köşesinin eş zamanlı olarak kalkınmasını istiyoruz. Ülkemizin ekonomik programını şöyle bir göz attığımızda bizim güçlü, sürdürülebilir ve kapsayıcı büyüme hedefimiz var." dedi...

 

 

 

 

 

Ardından Erzurum Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret eden Ali Babacan, burada tüccarlarla bir aray geldi. Ticaretçilerin ve Sanayicilerin sorularını yanıtlayan Babacan,  " Bizler güçlü bir Türkiye diyoruz çünkü Türkiye büyüyen ve açılmış olan farkı kapatabilmek için gerçekten çok hızlı bir büyüme sürecine girmek zorunda.Türkiye'nin daha müreffeh bir ülke olması daha özgür olması için Türkiye'de adaletin tesis edilmesi için yola çıktık. Bakıyoruz hükümetin en üst seviyelerinden ‘ekonomi pik yapıyor, ekonomi gayet iyi gidiyor’ deniliyor.Ama gerçekleri işte bu salonda olan iş dünyası iyi biliyor, yaşıyor. Ciddi bir hayat pahalılığı olduğunu herkes biliyor, işsizlik sorunun büyüdüğünü herkes görüyor, üreticimizin, sanayicimizin maliyetlerinin artığını, iş dünyasının bazı büyük holdingler hariç, nasıl zorluklar çektiklerini herkes biliyor. Ama bunları ifade etmek konusunda maalesef pek çok iş dünyası örgütü de dahil olmak üzere insanlar sessiz ve korkuyor. İşte biz o korku duvarlarını yıkmak için o duvarları aşmak için bu siyasi hareketi başlattık." dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.