SİYASET Haber Girişi : 25 Aralık 2023 12:22

AZİZİYE'NİN KURTULUŞU, SİYASETİ TİCARET OLARAK GÖRENLERDEN TEMİZLENDİĞİ GÜN OLACAK

AZİZİYE'NİN KURTULUŞU, SİYASETİ TİCARET OLARAK GÖRENLERDEN TEMİZLENDİĞİ GÜN OLACAK
YRP Aziziye Belediye Başkan Adayı Emrullah Akpunar, " Yerel seçimde AK Parti'nin alternatifi yok algısının" bilerek oluşturduğunu belirterek Yeniden Refah Partisi ile bu algının kırıldığını söyledi.

Yeniden Refah Partisi Aziziye Belediye Başkan Adayı Emrullah Akpunar, Erzurum'da AK Parti'nin alternatifi olmadığı yönünde bilinçli bir algı yönetimi yürütüldüğüne dikkat çekerek, Yeniden Refah Partisi sayesinde bu algının kırıldığını söyledi. 

 

 

 

"Artık vatandaş özellikle Aziziye'de ‘ehveni şerlere’ mahkum değil" diyen Akpunar, " Yeniden Refah Partisi çok ciddi bir alternatif olarak vatandaşın umudu oldu. Ölümü gösterip sıtmaya razı etme dönemi artık bitmiştir.  Aziziyeli bu seçimde hangi yolda yürüyeceğinin kararını verecek. Bizler ahlak, maneviyat, hakikat, doğru, adalet diyoruz. Onlar, makam, rakam, rant, diyor. Biz  Allah rızası için siyaset yapıyoruz, Yandaş rızası için değil. Aziziye'nin kurtuluşu, Siyaseti ticaret olarak gören, çıkar odaklı siyaset anlayışını kendisine ilke edinenlerden temizlendiği gün olacak." diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.