GÜNDEM Haber Girişi : 24 Ağustos 2023 13:10

AVUKAT EBUBEKİR ELMALI, ERZURUM'DA ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

AVUKAT EBUBEKİR ELMALI, ERZURUM'DA ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
Bir Dadaş hareketi kurucusu Avukat Ebubekir Elmalı. Erzurum'Da ziyaretlerini sürdürüyor.

Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ufuk Şimşek'i ziyaret eden, Avukat Ebubekir Elmalı, özellikle gençlerin eğitim sürecinde milli ve manevi hassasiyetlerin korunması gerektiğine vurgu yaptı. 

 

 

Başlattığı sivil bir insiyatif olan Bir Dadaş Hareketi ile ilgili olarak, Dekan Prof.Dr. Ufuk Şimşek'e bilgiler veren Elmalı, " Amacımız Erzurum özelinden başlatığımız bu hareketle, bir kültür ve eğitim seferberliği başlatmak.'Z kuşağı' olarak nitelendirilen gençlerimizin daha donanımlı, milli ve manevi değerlerini bilen, aidiyet duygusu gelişmiş bireyler olmasını sağlamak." diyerek, bu konuda destek istedi. 

 

 

 

 

 

Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ufuk Şimşek, bu tarz sivil insiyatiflerin önemli olduğuna vurgu yaparak, bir Dadaş Hareketinin bu anlamda başarılı olmasını gönülden arzuladığını ifade etti. 

 

 

 

 

 

 

 

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri derneğini de ziyaret eden Elmalı, burada Başkan Recep Akgül ve dernek üyeleriyle sohbet etti. "Hem gazilerimize hem de şehitlerimize müteşekkiriz." diye söze başlayan Avukat Ebubekir Elmalı,Türkiye'nin zor bir coğrafyada olduğunu belirterek, " Bizi bu zor coğrafyada ayakta tutan kuşkusuz en önemli kurumumuz ordumuzdur. Türk ordusu dosta güven, düşmana korku salmaktadır. Bu uğurda gözlerini kırpmadan canlarını veren şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz, Gazilerimizin önünde saygıyla eğiliyoruz.Geride bıraktıkları emanetimizdir. dedi. 

 

 

 

 

 

Erzurum Kalkınma Vakfı Başkanı Erdal Güzel'i de ziyaret eden Elmalı, ERVAK'ın çalışmalarıyla ilgili bilgiler aldı. ERVAK'ın son dönemde yaptığı çalışmalarla şehrin kültürel hayatına önemli kazanımlar sağladığını belirten Elmalı, Başkan Güzel'e teşekkür etti. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.