SİYASET Haber Girişi : 05 Eylül 2023 13:36

AV.EBUBEKİR ELMALIDAN ÇOK KONUŞULACAK ÇIKIŞ, SİZE NE?

AV.EBUBEKİR ELMALIDAN ÇOK KONUŞULACAK ÇIKIŞ, SİZE NE?
Bir Dadaş Hareketi Kurucusu Avukat Ebubekir Elmalı, Sosyal medya hesabından yine çok konuşulacak bir çıkış yaptı.

Bir Dadaş Hareketi kurucusu Avukat Ebubekir Elmalı, yaptığı çıkışlarla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Genel Seçimlerde AK Parti'den Erzurum Milletvekili aday adayı da olan, ünlü hukuk adamı Avukat Ebubekin Elalı yine çok konuşulcak bir paylaşımda bulundu. 

 

 

Yerel seçimler öncesinde, yaptığı paylaşımda Elmalı, " Bırakınız kim istiyorsa aday adayı olsun, demokratik hakkını kullansın size ne ?" dedi.

 

 

 

Elmalı'nın paylaşımı şöyle; 

Yerel seçimler yaklaşırken yine birileri köşesinden adayların nasıl olacağını dillendirmeye başlayacak. Adaylık üzerinden şahsi çatışma yaşadıklarına göndermeler yaparak bunu sanki Ak Parti lehine söylüyormuş gibi yapacak. Dönem siyasetini şahsi çıkar çatışmalarına alet edenler siyasetin alanını sığlaştırarak Ak Partiye en çok zararı veriyor. Bırakınız kim istiyorsa aday adayı olsun, demokratik hakkını kullansın size ne ? Bırakınız genel merkez kendi kriterlerine göre kimi aday gösteriyorsa göstersin, kurumsal aklın kararından size ne?

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.